zuxxi.com//sinema|geyiks

panthera_59

  • Şrek - Shrek

    bu kadar gerçekçi, bravo

    İzlemeyen okumasin

    çocuk filmi falan filan die gittik, tamam salonda da biçok gereksiz küçük çocuk vardı (eşşeğin kardeşim lafına kopan mesela) ama insanlar teknolojiden o kadar ii yararlanmışlar ki ağzımız açık kaldı. Tabi türkçeydi ama okan abimizle memedali ii seslendirmişler hoş olmuş.
    Puan: 8
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    gayet iyi bence

    yannız eğer biraz olsun duygusalsanız salondan çıkarken gözyaşı ve sümüklerinizi silmeyi unutmayın. buarada danny rafe ten çok daha iyiydi!
    Puan: 8
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    izlemeyenler ne deseniz boş!

    İzlemeyen okumasin

    öncelikle bi düşünceye katılıyorum : izlemeyen, konuyu bilmeyen, fantastikten anlamayan, filmde gerçekçilik isteyenler ya gitmesin ya da kapasinlar çenelerini. anlamadiiniz şeylerde yorum yapmayın kardeşim! film hakkında sölicek tek şey var :çok başarılı , etkileyici, süper bi film. ayrıca taş atanlara sölüorum frp yle sadece erkekler ilgilenmek zorunda diil şahsen bi hatun olmakla beraber hem magic oynuyorum hem de tüm kitapları okuyorum!!!
    Puan: 10
  • Diğerleri - The Others

    etkileyici

    İzlemeyen okumasin

    sürekli diken üstünde tutan ve sonu açısından da dumur edici bi film yani bi çıktık salondan herkes dumurdu . bi ara salonca hopladığımız ve sora da acaip koptuumuz da unutamadıım bi an :)
    Puan: 8