zuxxi.com//sinema|geyiks

meyu

Technotronic

aşık olduğum bi kız vardı. güzel kızdı. bu herifleri cok sevdiğini söyleyince ben de merak salmış, şarkıları mırıldanmaya çalışmış, hatta o aptal dansı bile becermeye başlamıştım. sonra kıza bunları gösterme fırsatım olmadı. unuttum gitti kızı lakin bu şarkı zihnimin bi köşesini işgal ediyo hala. acı bi hatıra...

Gökben

şekerim şekerim şekerim dersin, bazen küser giderim dersin, şekerim şekerim dersin sen de şeker çok şekersin. bu şarkısını hatırlıyorum. 80'lerin sonuna dogru hit olmuştu. bi de slow bi şarkısı vardı. ''al hatıram olsun'' diye galiba. o güzeldi.
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    izlemedim,izlemiycem

    çok iyi arkadaş olan ve birlikte filmleri de bulunan ben affleck ve matt damon ikilisine kıl olduğum için filmlerini izlemiyorum.üstelik böylesi-bize kan kusturdular- imajı çizmeye çalışan bi filmin afişlerini gördükçe ve hele filmin galasının -yanlışım yoksa-Tuzla'da yapıldığını duydukça sinirlerim depreşiyor.bi de filmi izleyip de değerlendirme yapanları ibretle okuyor ve titreyin ve kendinize gelin diyorum.sinema salt teknik,gözyaşı bikaç gözboyamacı aşk sahnesi değildir.çok iyi savaş filmiymiş,çok duygusalmış,sahneler çok iyiymiş...pöhh.ben buna inat ağustos'da rapsodi'yi tekrar izlerim.
    Puan: 1
  • Jude - Jude

    kaç yıl oldu unutmadım

    bu filmi izleyeli şu kadar yıl geçti.(4 yıl oldu galiba)hala hatırımdadır. bi kere da izleyebilsem deyi. hatta kate winslet'in bi sahnede adama dediği(yoksam adam mı ona dediydi)''bizler insanların ve meleklerin ibret almaları için yaratılmışız''lafını hala hatırlayışımda boğazım düğümlenir. hikaye, çekim, oyunculuk falan çok güzel.
    Puan: 9
  • Sekizinci Gün - Le Huitième jour

    ben de

    geçen yıl tv'de izlemiştim. ben de ağladım finalinde. bir özürlünün yaşadıkları bundan daha güzel nasıl anlatılır ki( rain man'i izlemedim). buna 10 puan vermiycem de hankisine vercem.aslan georges.
    Puan: 10