zuxxi.com//sinema|geyiks

Morosophe

MacGyver

Bi bölümde geçmişe flashback yapıyo abimiz, o zamanlar okulu yeni bitirmiş, bi de gıcır manita yapmış kendine okuldan, kimya bitirmiş kızcağız. Abimize gelip "Macgayver, okulu bitirdik, işe giriyorum ben, maaşı çok iyiymiş, üstüne kariyer de yapabilirim." diyo. Abimiz dumur oluyo ve "Ama Magy ben para kazanabilmek için okulu bitirmedim, sadece meraktan fizik okudum, hem hani okulu bitirince ben garson sen de aşçı olarak bi gemiye girip dünyayı dolaşacaktık, unuttun mu?" diyo. Ya işte abimizin manita ile yolları bu sebepten ayrılmasa idi şimdi Eminönü-Karaköy hattında çay dağıtıyo olcaktı.

Hande

Son programında spor sorusu gelmişti, kız banko demeye başta korktu ama riske girdi. Soru çok kolaydı şansa; o hafta sonu oynanan derbi maçını hangi hakem yönetmişti? Sadık Deda! Bilmişti ve son kez yarışmaya katıldığını açıklamıştı. Yani kaybetmeden kendi çekildi yarışmadan.

Yanlış Numara Adamları

Kankamın başına gelmiş orjinal diyalogtur: - İyi günler Tufan beyle görüşebilir miyim? - Öyle birisi yok, yanlış olmuş! - Peki kiminle görüşüyorum? - ? Ben Başar. - Merhaba Başar bey, Tufan beyle görüşebilir miyim? - ???