zuxxi.com//sinema|geyiks

istemidr

  • Kapıdaki Düşman - Enemy at the Gates

    Rusçuk'un Rusya ile alakası yoktur!

    Film güzel gidin seyreleyin fakat! şu 3 nedenden kaçabilir yada hastası olabilirsiniz! 1-Vahşet, askerler gemiyle geçerken taranıyo, saldırırken taranıyo, kaçarken taranıyor. E haliyle ortalık kan ve insan artığı dolu 2-Seks, yani Ruslara hayran kaldım, 100-150 kişilik koğuşta ses çıkarmadan beceriyorlar işi 3-Konu, Şindi iki tane Sniper amca bir birlerini arıyolar (delta force oynayan bilir ne kadar zevklidi ööle saatlerce yatması yerde!)
    Puan: 7
  • Dansöz - Dansöz

    Venüs Kobra Zorro!?!

    Adamın çingelerden haberi yok zaten tgrt midir nedir ööle bi kanalda program yapıyor. Yaramaz. Ama Elhamra gibi sinemalara gitmeye unatananlar gitsin gönüllerince vakit geçirsin
    Puan: 1
  • Hannibal - Hannibal

    Mühteşemiz Biz

    Bence "kuzuların sessizliğin'den daha nasıl faydalanırız." fikriyle yapılmış bir film. Amerikalıların askerlerinin ve polislerinin (aslında beceriksiz olsalarda) mükemmel olarak satılmasının ardından şimdide bizim sapıklarımızda sizin sapıklarınızı döver (adam doktor daha ne?) mesajını veren, abuk subuk alaksız bir şekilde tarih ile gizem eklenmeye çalışılmış televizyonda görsem "Reha muhtarı açarım daha komik" dedirtecek kadar sığ bir film.
    Puan: 1