zuxxi.com//sinema|geyiks

Clacas

Electronic Junior Set

Sen şanslıymışsın arkadaşım en azından sahip olmuşsun. Çocukluğumda en fazla sahip olmak istediğim oyuncak oydu. Maalesef alacak paramız yoktu. Milliyet'in haftalık televizyon ekinin en arkasında reklamları olurdu. Her hafta heyecanla gazeteyi beklerdim fiyatını öğrenmek için, çünkü harçlığımla onu almayı kafaya koymuştum. Ama her seferinde hayal kırıklığına uğrardım çünkü daha gerekli paranın beşte birini biriktiremeden aletin fiyatına zam gelirdi. Neyse daha fazla ajitasyon yapmayayım, demek baya içimde kalmış ki bu kadar anlattım; ama demek ki o kadar mattah bi şey değilmiş ohh rahatladım bak şimdi.

Lassie

Ben de severdim o diziyi. Daha sonra o diziyi çekebilmek için bi düzine collie cinsi köpeği başka başka sahnelerde aynı köpekmiş gibi oynattıklarını öğrendiğimde epey bozulmuştum. Galiba bazen herşeyi bilmemek insanın daha mutlu olmasını sağlıyor. (Ne tespit ama :)
  • Dansöz - Dansöz

    yetti be!!!

    yaw bu ülkede hiç kimse kendi işini yapmaz mı?!!! bi de yaptıklarını becerebilseler savaş ay kimmiş de film yapıyomuş aklım almıyo bi de rezalet bi film yaptığı yetmiyomuş gibi yetenekli oyuncular olan Fikret KUŞKAN'la Nilüfer AÇIKLALIN'I da alet etmiş. Ne diyim arkadaşlar bu ülkede olanlara artık şaşıramıyorum bile allah sonumuzu hayretsin!!!
    Puan: 1