zuxxi.com//sinema|geyiks

TomHagen

Taş Devri

bi bölümde de fred üniversiteye başlıyo, iri cüssesi sayesinde amerikan futbolu takımına giriyo, orada adeta yeniden doğup seyircilerin sevgilisi oluyo ama bizim dublajcı amcalarımız işi bu kadar basite indirgemediler; taraftarlar tezahürat yapıyolar, buraya kadar normal, ama takımın adının beşikTAŞ olması?

Saklambaç

Nurseli İdiz teyzemin sunduğu bir gençlik yarışması diyebiliriz çünkü hiçbir zaman yarışmada yaşlıları görmemiştim. Neyse sonuç olarak bir seçici üç adet karşı cinsten birini seçmek amacıyla "Senle ben evlenmeye karar verdik ama babam bize izin vermiyo. Naparsın?" tarzında sorular sorar ve karşı cinsin verdiği cevaplara göre en beğendiğine en yüksek puanı verirdi. Biraz beğenilen bi cevaptan soora Nurseli İdiz ve seçici "Ooo" , "Vay bea sıkı cevap" şeklinde tepkiler verir ve bir alkış tufanı kopardı. Şayet yarışmacı ezik bir cevap verirse duyabilceğimiz tekşey birkaç zorlama alkış olurdu. Ergenlik dönemindeki çoğu gencin izlediği bi yarışmaydı. Bi keresinde bi seçici ben Nurseli İdiz'i seçiyorum demişti, ben çok gülmüştüm.
  • Baba - The Godfather

    ...

    wallaha diğer izleynlerden pek farklı bişiy söyliyemicem malesef ama her izlediğimde faklı duygularla kalkıyorum filmin başından.. gerek kurgu, gerek oyunculuk geyiğini yapmaya gerek bile yok . Hakkaten yapanların elini Don Corleone nin elini öper gibi saygıyla öpüyorum... P.s: Tom Hagen' e dikkat çekerim
    Puan: 10