zuxxi.com//sinema|geyiks

Zegi

  • Hannibal - Hannibal

    Kötü Diyen Sinemadan Anlamıyor Demektir !

    Filmde gerçekten Ridley Scott tarzını farkediyorsunuz. Çok iyi tasarlanmış sahneler ve cinayet senaryoları insanı etkilemeye yetiyor. Bu yönetmenin uzmanlık alanı olan uzak çekim ve manzaralar filmde iyi işlenmiş. Dr. Hannibal Lecter tarzı, soğukkanlılığı, zekası ve ince ruhluluğuyla seyircinin sempatisini bile kazanıyor. Ajan Starling karakteri biraz kenarı itilmiş ama Anthony Hokins'in oyunculuğu ve canlandırdığı karakter izeleyeni sürüklemeyi başarıyor. Müzikler de Hans Zimmer olunca ortaya gerçekten iyi bir film çıkmış. İzlemenizi tavsiye ederim...
    Puan: 9
  • Cube - Cube

    iyi film şimdi allah için

    İzlemeyen okumasin

    film insanı düşündürüyor ve kafasında kurgular oluşturmasını sağlıyor. insanların küp e nasıl girdiği belirtilseydi bu kadar etkileyici olmazdı. Yönetmenn bu işte deneyimli olduğunu göstermiş. filmi kötü bulanlara önce gerilim, fantastik bilim-kurgu kitapları okumalarını ondan sonra yorum yapmalarını öneririm. evet oyuncular çok muhteşem deil. Ama bu çok da sırıtmamış. film soru işaretiyle bitiyor. tam stephen king tarzı. kendine has ve iyi bir film.
    Puan: 9
  • Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence

    İyi Film

    İyi bir bilim-kurgu hikayesinden oluşturulan senaryo, kaliteli(oscarlı) oyuncular, Steven Spielberg'in özel efekt çılgınlıkları, geleceğe dair gerçekçi bir yaklaşım. Sonuç ortada. ET'den beri yapılmış en iyi bilim-kurgu filmi. İzlemeyenler mutlaka izlesin. Bilim-kurgu filmleri beni açmaz, duygusal filmlerin hastasıyım diyenleri bile imrendirecek bir yapıt. Bu yıl oscarların kime gideceği belli oldu.
    Puan: 10