zuxxi.com//sinema|geyiks

udwan

  • Amerikan Sığırı - American Buffalo

    Bir Paul Auster Klasiği.......

    Eğer auster hayranı iseniz kesin kaçırmayın derim ki eğer auster hayranı iseniz muhtemelen daha önce izlemişsinizdir..;) eğer hayran kitlesi içinde değilseniz paul abinin, o zaman yine izleyin derim, filim daha doğrusu hikaye nasıl olurmuş görün...!!!
    Puan: 10
  • Aşk Zamanı - Hua Yang Nian Hua

    Sigarayı yeni bırakmışsanız kesinlikle gitmeyin...!!!

    Bir filmi bu kadar güzel yapabilmek herhalde her yiğidin harcı olmasa gerek... sinema izleyicisi iseniz, ki bu satırları okuyorsanız öylesiniz , sinema anlayışınıza çok şey katacak bu filmi görmelisiniz derim... kesin fanatikleri çıkacak bu filmin... ben dahil..:))
    Puan: 10
  • Kırmızı Değirmen - Moulin Rouge!

    Sigarayı yeni bırakmışsanız kesinlikle gitmeyin...!!!

    :)) neden mi? hayatta yapacağım başka şey kalmadı diyebilirsiniz. bu çok anlamlı filmin ardından geriye yalnızca sinemadan çıkınca bir sigara yakıp aptalmıyım neyim diye düşünerek boşboş bir iki saat gezinin ki ancak dünyaya dönmüş olursunuz... değirmenmiş... donkişot bile esaslı biri idi bunların yanında...:) 1... hatta sıfırın en başarılı sahibi.... tümzamanların sıfırı...!!!
    Puan: 1
  • Ejderin Öpücüğü - Kiss of the Dragon

    Burası Fransa Kardeşim...!!!!

    Yaw biri bana, bütün filmin geçtiği fransa'da, herkesin ve hatta fransız polisinin dahi neden "ingilizce" konuştuğunu anlatabilir mi? Tamam, yani aksiyon filimlerinde herkes bulunduğu ülkenin dilini konuşmak zorunda değil:)) ama bu ne saçmalık yahu... fransızlarki bildikleri halde ing. konuşmazlar....
    Puan: 5