zuxxi.com//sinema|geyiks

gborax

  • Taxi 2 - Taxi 2

    taxi-I daha guzel idi

    segredilir bir film ama o kadar abarti guzel araba sahnesi yoktu. taxi-I bu filme gore 10 puan alirdi.
    Puan: 7
  • Hızlı ve Öfkeli - The Fast and the Furious

    Taxi-IIden, 60secs`tan cok daha guzel bir film

    Cok begendim ben filmi. Muzigi, konusu diye de uzulmedim film icin. Gercekci bir masal gibiydi. Otomobil cok seven olan biri olarak mest oldum diyebilirim. Hizli araba kullananlara karsi olanlar, yollara yapilan tumsekleri gorup sevinenler de gitmeli, gormeli bu filmi. Bu tur sahsiyetlerin nasil yasadigini, ne yiyip, ne ictiklerini irdeleme sanslari olacak boylece...
    Puan: 9
  • Akıl Defteri - Memento

    bir dehanin eseri bu

    Ben boyle guzel kurgulu film gormedim. Hatta cok duygulanip, kendimi garip hissettiydim. Kendi durumunu takip etmekten yorulan kahramanimiz gibi bir noktadan sonra bende kendimi koyverdim filmin akisina.
    Puan: 10
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    American Pie 1'i izleyenler gitmesin derim!

    Birinci filmde cok gulmustum ben. belki ambians! itibariyle idi bu bilmiyorum. Gerçi bu ikincisinde de guldum ama her gulusumun bana huzursuzluk olarak geri donecegini biliyordum adeta. artik genclik filmlerinden -bana- bögh geldi galiba.
    Puan: 5
  • Kayıp Ruhlar - Lost Souls

    gotik winona

    winona için gitmiştim bu filme. Kendimi filmi begenmeye zorladığımı farkettiğimde, kötü bir film oldugunu anladım. Filmin karanlık mahzenvari havasıda hoşuma gitmişti ama olmamış işte
    Puan: 4
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    filmin adı çok salakca

    Cok güzel patlamış filmin başı, konusuda hoşuma gittiydi benim. ama abuk subukluklar çok vardı. birde ben götürdüm arkadaşlarımı filme, ya beğenmezlerse tedirginliği ile seğredince filmi, boku çıktı. sam amca, NSA tartışması falan açarak durumu kurtardık. seğredin bence.
    Puan: 6
  • Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence

    sevmek zorundaydım bu filmi

    küçükken seğrettiğim ve etkisinde kaldığım bilim kurgu filmlerinin havasındaydı bu film. ve kırma bir spielberg filmi olmasıyla çok cezbediciydi. haddim değil ama uzundu biraz film, sonlara doğru hem filmi takip edip hemde "acaba civarımda zuxxi userı varmıdır" diye düşünüp, etrafa bakındım.
    Puan: 7
  • Yarışçı - Driven

    kırık hayal

    çok başarısız ve kötü buldum ben bu filmi. araba sahnesi görecez diye gittik.
    Puan: 2
  • Maymunlar Cehennemi - Planet of the Apes

    naylon sloganlar

    neyse ki tim burton için gitmemiştim bu filme ben. küçükken tv'de seğredip, hayran olduğum bir film idi. orjinallerine olan sevgim arttı. Her ne kadar film devam ettikce berbatlaşsada bazı şeyler, çok zevk aldım ben. en güzelide filmin sonuna dair, tartıştık, mantık yürüttük ve birbirimizin kalbini kırdık arkadaşlarımla.
    Puan: 7
  • Geyik Muhabbeti - Road Trip

    enjektor gibi film bunlar

    bir genclik komedisi olsa dahi ben begendim bunu. güldüm, ikinci kere gitmek zorunda kalmış olsamda yine de güldüm. ama şu kesinki ot, mot kullanımı yayılacak bu tür gençlik filmleri ile.
    Puan: 8