zuxxi.com//sinema|geyiks

dyonisis

Düşmek

okulda falan düşersen bütün gün kimle konuşursan "ay bu sabah düştüm ne komikti ehe ehe" demek zorundasındır çünkü söylemezsen o kişilerin başkasından duyup karizmanı iice çiziktirmeleri sözkonusudur. iyisi mi sen kendin anlatıver de kendisiyle barışık insan portresi çiz.

Dönülmez Akşamın Ufkundayım

Bu şarkıyı söyleyenlerin arasında gözler kapanıp, baş "biz neler gördük geçirdik hey heey" edasıyla sallanmaz ise şarkının hakkı verilemeyecektir kanısı yaygındır.
  • Düşlerin Efendisi - Quills

    BEÐENMEDİM.

    Evet beğenmedim.. Bence baş yapıt falan değil.. Michael Caine de harcanmış burada zaten.. Ama Joaquin Phoenix, o tabiki iyi!
    Puan: 4
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    ....

    hani bazı filmler vardır, kendini çok iyi hissederek çıkarsın... yada bazıları vardırki içini çekersin, çünkü aklına gelebilicek tüm güzelliklere 2 saat boyunca tanıklık etmişsindir ve eve gelince sadece odana gidip bazı sahneleri aklına getirmek istersin.. bazı filmler vardır içinde mel gibson vardır, helen hunt vardır, güzel oynarlar, zaten güzellerdir ve sende güzel hissedersin.. işte öyle..... 10 veriorum çünkü nasıl olsa 1 vericek birileri çıkar...
    Puan: 10
  • Çılgınlar ve Sevgililer - Dude, Where's My Car

    Aman derim!

    aptal gibi hissettim bu filmi izlerken... Hatta filmden çıkarken bir ara herkes sanki beni parmağıyla işaret edip gülüştü.. Evet evet ben de bu filmden hiçbirşey beklemeden yıkılanlardanım! Geometri falan çalışasım geldi arada Hele filmin sonlarına doğru o "dev" kız gelip birini yedi ya... Offffffffff of!
    Puan: 1
  • Çikolata - Chocolat

    Chocolat gibi

    Klas film vardır.. güzel film vardır.. mutlu eden film vardır.. Birde Chocolat vardır.
    Puan: 9