zuxxi.com//sinema|geyiks

SaintZ

  • Dikey Limit - Vertical Limit

    Cekim Hataları+Klişe konular+Efektler

    Son yıllarda aksiyon namına birçok film yapılıyor. Dagcı filmini izleyipde begendiyseniz bu filmi mutlak begenirsiniz. Filmi konu ve mantıksızlıklar açısından izlemek iştahınızı kapatabilir. Sadece aksiyon, hareket ve görüntüler bile bu filmi görmeye yeter. En azından kar sahneleri cok guzel. Filmi tercihlerinizde en üstlerde tutmaya çalışın derim.
    Puan: 9
  • Hemşo - Hemşo

    Okan neyi kurtardı

    Film konusu itibarıyla bildik. Oyuncu kadrosu itibarıyla bildik. Ama bilemediğimiz tarafı neden bu kadar kötü bir kurgunun olduğu. Belaltı muhabbetlerin, küfürün ve hokkabazlığın hayatımızdaki yerini böyle mi göstermemiz gerekiyor. Sadece isimlerle Amerika piyasasında da film yapılıyor. Ama biz Türk sineması gelişsin istiyorsak boyle ucuz kotarılmış filmlere de fırsat vermemeliyiz. Filmi izlemeyenler oyuncuların TV deki performanslarına bakarak yanılmasınlar. Lütfen, daha ciddi yapımlar bekliyoruz.
    Puan: 2
  • Aile Babası - The Family Man

    Cage+Leoni+Senaryo

    Hollywood, seyircilerin ilginç bulduğu konuların üzerine gitmekte ısrar ediyor. Family Man Cage'in performansı açısından çok üstün değil (8mm kadar değil) ama konunun işleniş tarzı ve Tea Leoni ile aralarındaki uyum filmi izlenir kılmış. Insanların geçmişte şunu yapsaydım tercihleri oldukça bu tarz filmler her zaman yapılmaya devam edecek. Ama gerçek olan tercihi yaptığınız anda onun en doğru olduğunu düşünmenizdir. Bu yeter insana, yetmelidir...
    Puan: 8