zuxxi.com//sinema|geyiks

SERRO

  • İçimdeki Çocuk - The Kid

    Zaman kaybı değil

    Aksiyon filmlerinden hoşlnmama rağmen bu filmi beğendim. Gitmemde Bruce Willisin olması etkili oldu. Doğrusu başta bir çocuk filmine gittiğimi sandım ama film boyunca hiç sıkılmadım. Konusu biraz fantastik de olsa herkesin içindeki çocuktan birşeyler bulacağı bir filmdi. Ben öyle yaptım. ama yine de televizyonda izlenebilir.
    Puan: 7
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    Çok boş vaktiniz varsa gidin

    Kesinlikle ve kesinlikle sinemada seyredilecek bir film değil. Mel Gibson'ın oyunculugunu sevmeme rağmen filmi izlerken (özellikle de ikinci yarıyı) filmin bitmesini zor bekledim. Aslında kötü bir film değildi ama evde seyredilecek ailece iyi vakit geçirilecek bir filmdi. Abartılacak birşey yok bu filmde. TVDE gösterilmesini bekleyin derim ben. ÇOK KLASİK, HATTA KONU DEÐİŞİK OLSA BİLE FAZLASIYLA KLASİK BİR FİLM.. ben bile daha iyi senaryo yazardım dedirten bir film. Beğenmedim değil ama umdugumu bulamadım. Tamam kabul ediyorum hayalkırıklığına uğradım. Sadece mel gibson'ı seyredin.. Bİ de ilk yarıda komik bir iki sahne var işte.
    Puan: 3
  • Aile Babası - The Family Man

    GÜZEL BİR FİLM

    Son yıllarda sıkça izlenen bir konuyu işlemesine rağmen filmi oldukça beğendim. Herkesi hayatta yaptığı seçimleri düşünmeye zorlayıcı bir film. Bu açıdan herkes kendinden birşeyler bulabilir. Doğrusu arkadaşlarımın ısrarıyla izledim. Bu kadar iyi olmasını beklemiyordum. İyi vakit geçirdim. güzel bir filmdi.
    Puan: 7