zuxxi.com//sinema|geyiks

Galadriel__

  • Vizontele - Vizontele

    eh işte

    1 kez izlemeye değer de çok müthiş değil. umalım ki yabancılar bunu izlediklerinde hala bu şekilde yaşadığımızı düşünmesinler.
    Puan: 7
  • Asteriks ve Oburiks Sezar'a Karşı - Astérix et Obélix contre César

    müthiş...

    ...komik
    Puan: 10
  • Zindan ve Ejderha - Dungeons & Dragons

    eh işte

    LOTR'nin daha küsel olacağını ümit ediyorum. Fakat LOTR'den önce öylesine izlemeye değer açıkçası. Efektler müthişti ama...
    Puan: 7
  • Matrix - The Matrix

    müthish bir film

    izlediğim en iyi bilim kurgu filmi. Elimde olsa 11 de verirdim ama... müthish efektler, müthish oyuncular çok güzel bir film... en az 10 kez seyrettim. her seyredişim için 1 puan... yalnız birkaç hata yok değil... örneğin gözlüklerden kameralar çok net bir şekilde gözüküyor... ı know kusursuz kul olmadığı gibi kusursuz film de olmuyor. ama lütfen biraz dikatttttttt!
    Puan: 10
  • Mumya - The Mummy

    eeefffffffeeeekkkttttttllleeerrr

    Müthiş,harikulade,muazzam,feciii. Müthiş bi film mutlaka izleyin!!!!!!!
    Puan: 10
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    Güzeldi...

    Film çok güzeldi ama bence kitabı okumadan gitmeyin.Çünkü bazı küçük değişiklikler yapılmış.Bence en önemlileri: -Arwen'in büyü yapan,kılıç kullanan bir kahraman olarak karşımıza çıkıyor ve ayrıca yaptığı büyüyü Elrond yapıyordu o yüzden Elrond biraz silik olmuş... -Tom Bombadil ve höyüklerin olmaması ki bence bu çok önemli bir değişiklik. -Son olarak da Lothlorien çok kısa geçilmiş.Oraya Legolas ve Gimli gözleri bağlı giriyorlardı.Ve ben şahsen Ayrıca Galadriel Aragorn'a Elessar'ı,Samwise'a içinde kendi bahçesinden toprak olan kutuyu ve en önemlisi Gimli'ye üç tel saçını veriyordu. Yine de bence bu değişiklikleri(önemli de olsalar) zaten uzun olan filmi daha da uzatmamak için yaptılar ve bunları göz ardı edebiliriz.Çünkü bazı değişiklikler bile olsa bence bu izlediğim en iyi film ve 10 veriyorum.
    Puan: 10