zuxxi.com//sinema|geyiks

denge36

  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    çok fazla klasik hem de çok

    film de yeni olarak nitelenecek hiç bir şey yok filmde korkunç olabilecek tüm sahneleri, hatta ufak bi yanılma payıyla nasıl olacağını bile, tahmin etmekte zorlanmadığım için korkacak bir yerde bulamadım. yani oturup senaryoyu biz yazsaymışık olurmuş. hatta sonu daha güzel olurmuş bence. yani filmin sonu o kadar kötü olmuş ki hiç olmasaymış daha iyiymiş. sonuçta beğenmedim, herrison ford da olmasa zaten hiç gitmezdik büyük ihtimalle
    Puan: 3
  • Kırmızı Gezegen - Red Planet

    eh işte

    gerçeği söylemek gerekirse filme giderken zaten pek bişi beklemediğim için bi hayal kırıklığına uğramadım. tamam filmde bilim kurgu adına pek bişi yok onu söylemek lazım. ama kötü bi film demekte bence haksızlık olur. hiç olmazsa filmi izlerken sıkılmadım. aslında deneyimsiz bi yönetmen için iyi bile sayılabilir. yani vakit geçirmek için gidilebilir.
    Puan: 6
  • Nerdesin Be Birader? - O Brother, Where Art Thou

    vasat

    aslında film hiç te reklamlarında bahsedildiği gibi yılın komedisi filan diil. filmin ilk yarısı gerçekten sıkıcı, yani hiç bir şey yok ama ikinci yarıda tabiiki coen kardeşler senaryoyu güzel bağlamışlar. ama müzikler gerçekten bazı yerlerde özellikle şu mezar kazılma sahnesinde beni baydı.
    Puan: 4
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    mutlaka gidin!!

    gerçekten hayatımda en çok eylendiğim filmlerden biriydi. zati mel gibson'ı oldum olası sevmişimdir inanın helen ablamala beraber çok iyi bir çift oluşturmuşlar. bence ikiside rolleri için biçilmiş kaftan. eminim ki başka kim oynarsa oynasın bu kadar güzel olamazdı.
    Puan: 9
  • Gladyatör - Gladiator

    Film özürlü arakadaşlara

    Ulan şu kadar yazı yazılmış ama bi kişi Ridley Scott'tan bahsetmiyor. herkes Russel şöyle Russel böyle diyor. Bi kere film atmosfer olarak 10 üzerinden 10 Bunun nedeni ise birinizin bilmediği Ridley Scott. Bilmeyen kendini filmden anlıyorum zanneden arkadaşlar bi zahmet araştırsınlar. Film sahneleri çizgi film gibi diyen öküzler nasıl izlemişler filmi Ridley'e havale ediyorum. Filmin tek eksi yanı senaryosunun biraz zayıf kalması.
    Puan: 9
  • Kayıp Ruhlar - Lost Souls

    kolay oldu

    film bence kötü bir film sayılmazdı. filmde bir yenilik bir enteresanlık yok ama hiç olamzsa iyi vakit geçirtiyo.
    Puan: 6
  • Jurassic Park III - Jurassic Park III

    ölüsü bile para ediyo

    gerçekten spielberg abimizin filmde olmadığı anlasılıyor. filmin seneryosu tamamen tesadüfler üzerine kurulu. yine enstane sahneler çekmiş olsalarsda filmin genelinde bi özellik yok. ama hala ilk filmin meyvelerini yiyiyor. yani pek gidilecek bir sayılmaz ama bu sıralarda gidelecek pek film de yok ne yazıkk ki
    Puan: 5