zuxxi.com//sinema|geyiks

karael

  • Yüzleşme - Get Carter

    stallone kurtaramiyor

    film konu ve acton'lik bakımından vasat ama stallone elinden geleni yapmis filme tek renk katanda kendisi zaten. konusu acik , stallone kardesini oldurenlerden intikam almak icin dedektif gibi iz surmektedir ve her tanistigi adami tarihten siler. bu arada polis teskilati daha kurulmamistir!!! iyi seyirler
    Puan: 5
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    filmde usudum yahu!

    film ses ve goruntu bakımından oyle gercekciydiki usudugumu hissettim oynayanlar ne kadar karizmatik ve sexside olsa o tanıgımız hollywood dan tanıdık dostlarimiz pek yoktu filmin k2 de gecip orda cekilmemis olmasi tek eksiklerinden.. bi cok sahnede nitrolar sizide hop oturup hop kaldıracak. iyi seyirler..
    Puan: 7
  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    hep aynı hep aynı

    ses kesilir cekim yavaslar ani bir ses ve korkutmak amacli yapilmis ama gulduren makyajli bir sifat.. dedimya hep ayni ses aniden yukselir insanlar ziplar ve adrenalinin artip azalmasiyla gelen zevk! . he bide ne vardir karisik bi konu olmali dimi korku filmine oda mevcut oda. arada konu baglansin diye sacmalamalar ,katilın kım oldugu belli olmasin diye gereksiz kisilerde girip cikar piyasaya. iyi seyirler derdim ama yalan olur.
    Puan: 3