zuxxi.com//sinema|geyiks

salogel

  • Çıtır Kızlar - Coyote Ugly

    gittim, izledim, uyukladım ama...

    Aması maması son 20 dakkası bayaa güzeldi bence. Zaten filme cant... için gitmiştim. O da son 20 dakkada damgasını vuruyo. Yemin ederim kızlar mızlar umrumda değildi. Wallahi billahi. Ama Kevin umrumdaydı sebebi de bana bu filmi güzel bi kız tavsiye etmişti ve kevin ı vurgulamıştı :( ama allah için sempatikmiş :) Açıkçası filme gitmeyin. New York ta bir dönerci beliriyo filmde, ki milliyetçi ve koca abd de bi dönerci ne haldedir diye düşünüyosanız sakın kaçırmayın. İzleyin. Ama gerçek düşüncem verdiğim puanla malum :)
    Puan: 3
  • 6. Gün - The 6th Day

    Son zamanlarda izlediğim konusu harika olan ender filimlerden biri

    Mutlaka, gidin. Ah ulan Arnoldu oynamasaydı bu filmde tadından yenilmezdi. Biraz da efektler sony playstation tarzından öte olsaydı (Titan AE nin bile efektleri bence 5 basardı buna). Walla 2. Matrix i kaçırmışlar. Biz de kaçırdık tabii, ama gene de etikle ilgili bi çok kafanızda felsefik soru varsa mutlaka gidip görün. Adamın biri 3. kez ölürken gene mi? diyodu var mı ötesi? :)) (Arnold harcanmış filmde)
    Puan: 8
  • Şrek - Shrek

    gitmeyen çok ama çok şey kaçırır.

    Bakın bana güvenin, animasyonları ve çizgi filmlerin çoğuna gitmişimdir. Ama bu film uzun süredir izlediğim en kusursuz ve komik olanıydı. Ve tavsiye ederim orjünal seslendirmesine gidin. Aksanlar falan çok güzel, zaten tiplere ve espirilere gülüyosunuz konuşmalara da kahkaha atıyosunuz bu sayede. İstte Atlantis sinemasında (şişli de, şişli halk pazarı arkasında :) orjinali var.
    Puan: 10
  • Kırmızı Değirmen - Moulin Rouge!

    Müzikal

    Ciddi söylüyorum eğer müzikallerden falan anlamıyosanız veya sevmiyosanız gitmeyin. Ama filmde sinema perdesi içinde yaratılan sahneyi çok ama çok beğendim.
    Puan: 9
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    miyaww

    Action müthişti. Walla filmde senaryoyu bildiğimden sadece çekim tekniklerini, manzaraları ve tabii bi de kendimi çok beğendim. (anlamayanlar için söyleyim bağri, nickimi tersten okuyun... :)
    Puan: 10