zuxxi.com//sinema|geyiks

spiel

  • Zindan ve Ejderha - Dungeons & Dragons

    kepazelik

    ben de seyrettim filmi. FRP den de hiç anlamıyorum ,hiç oynamadım. Ancak filmin bir saşmalıklar abidesi olması da gerçekten inanılmaz bazı insanların filmi beğenmiş olmasına gerçekten şaşırıyorum. Kraliçeyi ejderhaların üstünde görünce gülme tuttu beni. Savaşlarda kahraman komutan ordunun başında en önde savaşır yaa... o hesap. Salak karı sen zaten 250 km ötede de dursan atacak o ateş topunu bindiğin ejderha. Gitmeyin arkadaşlar böyle filmlere.
    Puan: 1
  • Vizontele - Vizontele

    Ne diyim ki?

    Oyunculara takıyım. Şimdi kendini beğenmişçesine eleştiri yapabilirim ünlü televizyon eleştirmenimiz Alin hazretleri gibi. Ama yapamam çünkü hazret değilim. Film güzel olmuş gitmeye değer. Hemşoya da gittim o değmez. 2.5 milyon doalr oyuncu kadrosu senaryo falan hikaye. Filme kendine eğlence aramak için gidenler hiç durmasın koşa koşa gitsin. Ancak kendine bir birikim oluşturmak için gidenler de oturup MSNBS-e deki 21.00 kuşağı filmleri seyretsinler. Cem Yılmaz'a şovunda gülenler (veya vcd'de), herşey güzel olacakta gülenler bu filmde de güleceklerdir doğal olarak. Adam başka tür bir karakteri oynamıyo ki... Yine puşt ve de yalancı bir adam rolünde. Yılmaz erdoğan da deli işte. Deliden ne olur ki? Adamın deli olduğuna senaryodaki Danimarkalı kız olayından karar verdim. Yazdığın senaryoya benim de bi öpüşme sahnem olsun diye yaklaşırsan öyle olur işte. Bu Arada Zeynep Tokuş isimli hanımefendiye de buradan öpücükler yolluyorum. Kendisi saçma sapan işleri bıraksın (deli yürek falan) gelsin evlenelim ona bir tekstil mağazası açıcam söz. bence filme gidilir çünkü ben filmleri eğlenmek için seyrediyorum. Karanlıkta dansa gitmedim, gitmem mesela. Kalın sağlıcakla
    Puan: 7
  • Meksikalı - The Mexican

    Hakan diyor ki:

    Kendi şifresi olmayan hakan arkadaşım bu filmden öyle iğrenmiş ki buraya benim sifremle girip bişeyler yazmak istedi. Buyrun hakan bey söz sizin........ Filmden önce brad pitt için +1, julia roberts için -2 vermiştim. Yani film toplamda oyuncular babında -1 di. Ama arkadaşın hatrı için izliim dedim, ama yok böle bi oyunculuk hadi brad pitt fena diil yumuşaklıın prim yaptıı bu dönemde böyle bi film de yapmak lasım ekmek parası ne de olsa veya oyuncu her türlü rolü de oynamalı diebiliriz. Ama julia roberts'ın o muhteşem aptal bakış ve yapmacık olduğu ortada olan beceriksiz oyuncuyu oynama rol kabiliyetinin bir sütyenini bile çıkarmadığı "flatliners"dan beri pek değişmediğine tanık olmak isteyen arkadaşlar gidebilir. julia roberts'a bundan sonra -3 versem de az olur.
    Puan: 2