zuxxi.com//sinema|geyiks

karşıt

Siyah Beyaz TV

bunla ilgilimidir bilmem ama tek kanallı dönemlerde, 2 kanala geçme aşaması bizi ne biçim heyecanlandırmıştı di mi? hadi yaa nasıl olur yani şimdi beğenmezsek programı çat öbür kanala mı geçecez? vay bee! şindik 50 100 kanalda beğendiğimizi bulamıyoz iyi mi, yok yok insanoğluna ne versen az.
  • Zor Baba - Meet the Parents

    PARANIZ CEBİNİZDE KALSIIIN

    Ya bu filme 10 veren sevgili arkadaşlar sizin yaş kaç ve hayatta güldüğünüz şeyler bayat, saçma ve bayağı Amerikan esprileri mi? Ne demek uzun zamandır bu kadar gülmemiştim, gel senle biraz muhabbet edeyim altına et. Senaryo berbat kopukluklar ve mantık hataları var ve en önemlisi bir sonraki sahnede neler olabileceğini önceden tahmin edebiliyorsun ve ASLA gülmüyorsun. Bide yanlış çantaya neler oldu bilen biri söylesin bana n'olur.
    Puan: 3
  • Yüzleşme - Get Carter

    o kadar da diil

    Yaw beyler yapmayın bence fena film diildi U-TURN ü izlemişsinizdir ve de muhtemelen beğenmişsinizdir. Çekim ve açılar o filmdeki gibi kullanılmış fakat kendine has bir dokusu var filmin, Stallone karizma yapçam diye kasmıyo, zaten karizma. Ha biraz aksanı kötü o da normal, Caine kadar olcak diil heralde. bence 7 nin üstünde.
    Puan: 8
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    yaw bi durun bee

    Arkadaşlar 1 ve 10'u biraz düşünüp verin be bi zahmet,neyse 2 kelam ediyimde çekileyim.Şimdi filmi savunmuyorum ama kötülemiyorumda.Çok kötü not veren ark'lar,adamlar action çekmiş çoğunuzun övdüğü(konular değişik olsa da formatı aynı)gerzek bir türk filmi değil bu.Sen seyrederken kasılıyon mu o kadaaar.Her film sana hayatın sırrını vermez.Tamam bazı mantıksızlıklar vardı ama sen filme'BUNNARI BEN BULAAACAAAMMM' diye gidersen zevk alamazsın ki birşeyden.Otur buda böyle bi film de mısırını ye kasıl ha illa felsefe yapcaksan türk sineması böyle bir film çevirebilirmi diye düşün arkadaşlarınla tartış,gelecek yy da böyle bir filde 'umarım' görüşürüz.
    Puan: 8
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    yok beeee

    arkadaşlar bence güzel bir film değil. Konu olarak ilginç bir konu yakalamışlar ama öyle bir konuya bir film çek deseler bundan çok daha kötü bir film çekmezdim. aslında notum 4 ama bazı salakların 10 vermesi üzerine ortalama artmasın.
    Puan: 1
  • Darısı Başıma - The Wedding Planner

    yapmayın etmeyin değerli kişiler

    abi yok bundan daha beteri yaa, jennifer desen bişe yok oyunculuk desen o u-turn deki bumuydu diyosun, kız arkadaşım beni o filme götürebilmek için ne taklalar attı bilseniz şaşarsınız, yoksa ööle salak bi filmi 100 metreden anlayabiliyorum allahtan...
    Puan: 2
  • Örümceğin Maskesi - Along Came a Spider

    istanbul ve istanbul lu lavuk arkadaşım

    evet bende seyrettim bu filmi 6 veririm çünkü çokda başarılı bir film değildi,hele fragmanında 'adam bir örümceğin ağları gibi örüyor kaçırma işini'gibi bir cümle sarf edildiğinde açıkcası daha kompleks bir film bekliyordum. şimdi eğer yayınlarlarsa bu yazıyı,şu buram buram soğan cücüğü beyin kokan istanbullu arkadaşa birşey soracağım, canın deniz istediğinde gidersin göllere vurursun rakının dibine,(ben içmem ama bunu,sana,yani senin gibi bir şehri anlatmaya çabalarken ilk kıstas olarak bar ve rakıdan bahseden,kapasitesi sadece akşam her önüne gelen kıza asılıp,içip olay çıkaran(muhtemelen) ve yine muhtemelen arabasındaki (birtarafını müthiş derecede zorlayarak aldığı) teybinin sesini son ses açıp Bağdat caddesinde insanların kendisine küfür ettiği,son hızla gidip bir kıza hava atmaya çalışan bir insana söylemek isterim) ve bilmiyorum hangi sinemaya gittin ama buradaki sinemalar da gaayet güzel Sheraton açık havasına gittin mi benim beyin fakiri maalesef aynı havayı soluduğumuz yurdum insanı,ayrıca birsürü sinema sayarım ama gerek yok. sadece nüfusunun kalabalıklığı,çekilen trafik çileleri,hava kirliliği ve suç oranlarına bile bakarsan orada yaşayan sizlere nasıl acıdığımı anlarsın... Vee son birşey biz Ankara'lılar ki övünüyorum bununla,asla bir tarafımız kalkık diildir,bunu bana diil tabiiki,tanıştığım tüm İstanbullu kızlara sorabilirsiniz,size mail adreslerini verebilirim.
    Puan: 5
  • Örümceğin Maskesi - Along Came a Spider

    bu sayfayı hazırlayanlara açık soru

    arkadaşlar,sadece bir soru sormak istiyorum, biraz üstte kendini bilmez bir adamın yazdıklarını okuduktan sonra (caponsever) bende onun karakteri ve istanbul hakkında bir iki şey yazdım,fakat elemle görüyorumki benim yazı şu an yok...ha dersiniz ki kardeşim cevabını ona özel yaz buraya neden yazıyorsun? ha bende derim ki peki kardeşlerim benim yazımda da film hakkındaki düşüncelerim vardı ve onun o naçiz yazısı dururken neden benimki silind(sayfayı hazırlayanın İstanbul lu olması gibi basit bir neden değildir umarım) Sadece soru...küçük bir soru, ve küçük bir cevap...
    Puan: 5
  • Jurassic Park III - Jurassic Park III

    geyik olmuş

    abi adamlar çekememiş, -ne çekememiş görnüyon mu onları tavuk muydu onnar? diyorsunuz dimi? tamam görüyorum ve ok Hollywood bunları zaten yapıyor, yani -anam tıpkısının aynısı dinozora bak, şeklinde hiçkimse düşünmedi değil mi? Benim demek istediğim kendi aralarında konuşma olayını aşmış arkadaşlar o kadar uzun konuşuyorlar ki alt yazı geçecekler sandım, -lan olm yiyelim bitsin işte, -yav yok dur yumurtaları alalım sonra bakarız, -e abi adam korkudan ölecek zaten birazdan hayır mundar olcek sonra yine ben aç kalcam... Ha en son kuşlarıda saldılar jurassic park 4 yolda, konuyuda söyleyeyim bunlar new york'a gidip orayıda istila edecekler, al sana modern king kong. evet konuda kötü ama zaten kimse konu için gitmez o filme onu geç ve gerçekten bilgisayar fark ediliyor bu filmde. Bknz. filmin ilk sahnesi, arkadaşlar havada iken dağın görünümü, (Clark Gable araba sürerken arkasından akan yol gibi) ha en son o ilk sahnedeki tekneyi süren adamlara ne oluyor yaw harbi biri söylesin bana.
    Puan: 6