zuxxi.com//sinema|geyiks

hehehe

  • Aile Babası - The Family Man

    Niconun olduğu her filme gidilir!

    Gitmeden önce nicholas cage oynadığı için acaip heyecanlanmıştım. Melekler şehrindeki performansından sonra sanki yaptığı her film muhteşem olcakmış gibi geliyodu ama nafile.. Bi önceki filmi de çok iyi diildi, hani şu ambulans görevlisi olduğu film (adını hatırlayamadım şimdi) nedense ben bu son iki çok da iyi olmayan filmini gördükten sonra bile nicoya olan tutkumu azcık da olsa kaybaetmedim çünkü bi kere her filminde öyle ya da böyle doğaüstü bişiy gerçekleşiyo ve bu şeylere niconun bakışları yetiyo yaa.. ne diyim benimki filmin eleştirisinden ziyade nico içerikli oldu ama benden sölemesi, adamın yüzündeki anlama iyi bakın, o patlak mavi gözler, koca burun ama muhteşem bakışlar ve farklı bi hava.. off of muheteşem biri ya, biliyom ki oynadığı çok iğrenç bi film de olsa o yüzle kurtarır.. gidin gidin, bi nicoyu görüp gel,n bence...
    Puan: 6
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    arkadaslar herkesin yorumu kendine..

    bence iyi bi filmdi ama niye 1 verdin yok niye 10 verdin diyenleri esefle kınıyorum çünkü isteyen istediğini der alla alaaa. bu bölüm de onun için konmuş dimi???
    Puan: 7
  • Vizontele - Vizontele

    güzel gerçekten..

    yılmaz erdoğanın senaryo kabiliyetini bi kez daha gördüm. ne diyeyim helal olsun..
    Puan: 8
  • Gladyatör - Gladiator

    Senaryo bi harika..

    bu kadar iyi düşünülmüş bi senaryo olabilir yani!! bu arada bişiy sorcam,niye hep yönetmenlerin adı geçer de senaristlerin geçmez? onlar da önemli diil mi ya?
    Puan: 9