zuxxi.com//sinema|geyiks

BİLİRKİŞİ

  • Zor Baba - Meet the Parents

    GİDEBİLİRSİN..parana yazık olmaz..

    fena degil ...Gülmek istiyorsanız karşılığını size veriyor. Ayrıca oyuncular harika...
    Puan: 10
  • Balalayka - Balalayka

    ÇOK KÖTÜÜÜ

    Yaaa bu ne ya... ben paramı geri istiyom. Dava acacagım balalaykaya, benım değerli vaktimi ziyan ettiler. Konu örgüsü kötü, cem dallama kötü, senaryo kötü, replikler daha da kötü, kötüde kötü, sevişme sahneleri daha da kötü, ruslar HARİKAAAAA. SONUÇ: VASAT::::::sakın gitme:::: bırak türk sineması ölsün abi.. onlar yaşarsa biz ölürüz. Bizi boktan filmleri ile öldürecekler.. 4 puan veriyorum o da ugur yücelle ruslara....:))
    Puan: 4
  • Hemşo - Hemşo

    Çok Güzel Bir GERİLİM/KORKU

    neydi o yaaaaa.. Arkadaşlar balalaykayı arar oldum.. Bu ondan da kötü. Karar verdim. Sadece yorum yapabilmek için gittim. Paramı geri alabilmek için sayın Cumhurbaşkanına çıkmak gerekse bile çıkacağım.Bir kere daha söylüyorum türk sineması yönetmenleri, senaristleri, ışıkçıları.... ve oyuncuları!!!! böyle filmler yapacaklarsa ,TÜRK SİNEMASI ÖLSÜNNNN. Mankenleri de dahil.. film de yok sinemalarda, can sıkıntısından ölüyorum birde yetmezmiş gibi bu filmi film diye vizyona soktular. Paranofilmist yapar bu filmler adamı yaw.
    Puan: 2
  • Dr. T ve Kadınları - Dr. T and the Women

    VASAT ALTI..TURK FİLMLERİ BİLE DAHA İYİ

    SİZLERİ UYARABİLMEK İCİN EVE HEMEN GELDİM VE BİLGİSAYARIMI ACTIM.SAKIN GİTMEYİN SAKIN GİTMEYİN SAKIN GİTMEYİN SAKIN GİTMEYİN SAKIN GİTMEYİN SAKIN GİTMEYİN 10 VE 9 VEREN KISLERIN AKLINDAN SUPHE EDIYORUM.HERHELDE BEN YANDIM BASKALRIDA YANSIN ZIHNIYETIYLE SIZLERI GONDERMEK ISTEDILER.FILM SIFIR YA COK KOTU..SINEMADA Kİ SEYİRCİLERİN HEPSIDE BENIMLE AYNI FIKIRDEYDİ.BIRSEWY YOK FILM DE YA..GERCEKTEN KONU YOK.LANET OLSUN DIYORUM VE SAKIN GITMEYIN.PARANIZA VE ZAMANIZA YAZIK. BEN SINIRIMDEN KUDURDUM ZATEN SIZ YASAYIN BARİİİİ...
    Puan: 1
  • Grinç - How the Grinch Stole Christmas

    rezaleTTTTT

    BOKTAN BİR BİRR BİR:::: nE OlduGU beLİrsiz Bİr seyy di yawwwwww 0 olsa o verecektim. 1 Bile Fazla
    Puan: 1