zuxxi.com//sinema|geyiks

kurttepe aktemoçin

  • Kırmızı Gezegen - Red Planet

    yo yoo

    mars ta nefes alan, su içmeden 3 gün yaşayan ve sakalları uzamayan adamların oynadığı kırmızı bir film. güzel kadın rolünde oynayan kadın, adı soyadı, güzel diil. efektler ve oynak robotu sevdim . ama efektleri abartmışlar sanki, adam patlayınca uzaydan patlamayı görebiliyoruz. en sondaki uzayda sevişme tadındaki görüntüyüde bir reklamdan çalmışlar anlamadım sanılmasın. ama 10 dakika ara çok iyi. kaçırmayın.
    Puan: 3
  • Hannibal - Hannibal

    sountrack i alınmalı , film eh

    harika bişey oluucanı düşünerek gittim ama okadar lezzetli değildi. sıkılmadım ama film içinde zeka ürünü pek bişeyde görmedim. filmin sonundaki yemekli sahne olmasa hiç bir etki bırakmıyacaktı üzerimde. ama gidin, buraya gelip yazıları okumaktan kesinlikle daha eğlenceli. ek olarak filmin müzikleri müthiş die gidip sountrackini aldım ki sountrack i hayatımda şu ana kadar aldıım en ii sountrack çıktı. zira hans zimmer i hep sevmişizdir. başarılar hans
    Puan: 6
  • Billy Elliot - Billy Elliot

    fetiş

    film sıkmıyor ama izlenmesi gerekende bir yanı yok . sadece çocuk güzel dans etmiş . zira filmdeki çocuk at gibi . sanki 4 ayağı var. ayaklarını görmek için gidebilirsiniz . fetiş ziyafeti
    Puan: 5
  • Güzel Dedektif - Miss Congeniality

    error

    epey kötüydü . öncelikle komik diil ek olarak herşey yine beklendii gibi gidior . yarım saat önce bişein olucaanı anlıorsun sonra yarım saat onu bekliorsun . filme kadını görmek için gidin derdim lakin sandra bullock gayet çirkin bir bayan . hele mayolu falan görünce çok yanlış . selülit güzeli seçicekler sandım , seçmediler. filmde sadece kadının söledii "you think i aaaam gorgeouuss .." die giden bir şarkıcık var onun dışında filmde hiçbişeyi sevmedim açıkcası . ek olarak film kendi ile de çelişmiş . yarışmalara katılan salak kadınlarla dalga mı geçiyor yoksa aslında onlar aslında çok duygusal-tatlı insanlar mı dior belli diil . gitmeyiniz. 1-2 kere gülmek için 2 saat bu film çekilmior halk.
    Puan: 3
  • Bizim Dansımız - Save the Last Dance

    tramplen

    filmdeki danslar bili eliot ta ki gibi film kötü olsa bile ayrıca gidip izlenicek tadda diil. başroldeki kız güzel diil , oğlanda zenci ama basketbol oynamıor . aşk filmide diil ki sevgiliyle gidip yiyişin. film sıkıldım la vasat arası .
    Puan: 3