zuxxi.com//sinema|geyiks

Conspiracy **

  • Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels

    Charlie'nin Dangalakları

    Ya wallaha anlamıyorum nassı güzel diolar böyle filmlere?... Abi bilmiyorum yani 3 adet nazik, tırnakları ojeli, ince topuklu ayakkabılarla gezen melek adı altında kızlar(!) şöyle bi elden geçiriolar etrafı kimse bi bok yiyemiyo... Pes doğrusu. Bu kadar da olmaz tamam fantasy yapmışınız ama niye böyle abartıyonuz kardeşim? Ne o öyle eller bağlı 5-6 adamı sırf havada uçup tekmeler savurarak altediyosun? Bi kız kız başına 1 hadi bilemedin max 2 erkeği döver de bu ne böyle ya... Acaip sinirlendim hala aklımageldikçe o sürtüğün saçlarını yolasım geliyo. Allah razı ossun o abimden ki(hani şu esmer tip) yoldu birer birer saçlarını dangalakların. Gelelim Cameron denen sarışına. Yani insan biraz utanır be kardeşim öyle kıçını sallıyosun 45 saniye kimse perdede o kıçtan başka bi bok görmüyo. Bi de bi resim bulmuşun arkasına... Ne o kıçım güsel demek mi istiyon? Diil işte bi boka benzemiyo. Ya diğer dangalak? O diğerlerinden 100 kat beter. Onun ayaklarının altına kafamı koyacağıma ölürüm daha iyi. Pislik seni! O adamda da hakkaten hiç mide yokmuş. Yuh sana da sıfatına da... Yani anlayacağınız rezil, boktan, iğrenç ötesi, salakça bi film. Sakın gitmeyin, bakın sonra benim gibi gidip de sinir sahibi olmak da var. Anlamalıydım zaten pis bi film olduğunu: 3 dangalak bi araya gelmiş ne bekliyon ki? Sonuç olarak tüm filme de 3 dangalağa da beni o filme sokan arkadaşıma da lanet okuyorum. Allah topunun belasını versin... (Oh be kustum rahatladım, içimde kalacaktı...)
    Puan: 1
  • Korkusuz - Shaft

    S - H - A - F - T

    Abi öncelikle şunu söyliyim ŞAFT diye gittik filme(çoğu yerde gördük gerçi BALYOZ - KORKUSUZ diye ama) filmde adama kafadan ŞEFT demesinler mi? Acaip göt olduk wallaha... Neyse bikaç noktada yazıcam filme : 1. S.L.Jackson' ın sakal harbi iyi yani güsel karizma yapmış kendine üstüne bi de deri ceket falan tamamlamış skici olmuş anlıyacağın 2. O Peoples denen adamı da tuttum ama gel görki öyle güsel giyinmiş bembeyaz melekler gibin (hiç değilse çarlinin meleklerinden daha çok meleğe benziyodu) bi de küçük kardeşim diye salya sümük ağladı o kadar şekil yaptıktan sonra yakıştıramadım 3. Görgü tanığı kadın bi boka benzemiyodu saçlar kısayken sonradan biraz adama döndü (sakın ordan zeki bi arkadaş çıkmasın "nası döner adama o kadındı" diye skerim belasını...) 4. Filmin başında öldürülen zencinin annesinin silahı hakkaten harikuladeydi ben de alıcam bi tane hem öyle göt kadar boyu var hem de hoplatıyo adamı e tabi boşuna dememişler boyu değil işlevi diye 5. Bi de acaip oyuna getirdi o iki ipne polisi sağolsun şeft abi Neyse sonuç olarak fene da diil süper de Gitmeyin demem. Vardır belki içimizde arkadaşlar böyle polisiye filmleri tek başına etraftaki çaresiz insanları kurtaran kahramanları seven... (Şunu da söyliyim bu filmi zenciler beyazlar altında ezilmiyo demek için yapmışlar ırkçılığa karşı yani)
    Puan: 6
  • Hücre - The Cell

    Bırakın bu işleri

    Ayı bi arkadaş var sağolsun soktu bizi filme amma velakin sonradan anladık ne mühim bir hata etmişiz... Bi ara harbiden de düşündüm çıkıyım şu pis filmden de gideyim diye lakin olmadı bi türlü. Film çoğu arkadaşı korkutmuş ve ya tırsıtmış olabilir ok benim tırsmamam ve korkmamam sanırım benim problemim ama ossun yine de tuttu ya beni bitene kadar içeride helal... Sıkıntıya soktu desek daha doğru olur. Çekimler iyiydi fakat konu rezil bence, filmin sonu da aynı bokun soyu. Bitek o katil abimi tebrik etmek istiyorum: Abicim sinema perdelerinin senin gibi arkadaşlara ihtiyacı var sakın deyim çekip gitme de bizi mahrum etme şu yeteneğinden. Ayrıca Lopez'i de yedin ya beyinde orda bittim zati, bir numarasın. Sonuç olarak çekimler hariç boktan, sıkıcı, iğrenç ve kıl bi filmdi. Ha bişey daha var söylemeden geçemiycem Lopez sırf sigortalattığı kaseleri göstermek için tangavari bir donla çıkıp perdeye küçük kediciği (pek de küçük değildi amma ossun) almaya eğildi ya... Allah belanı versin rezil dedim kendi kendime gerçi çoğu abaza arkadaş filmin afişini görüp girmiştir belki bi bok görürüz diye de o yüzden yapmıştır böyle bi manevrayı/ bilinçli yani... Gitmeyin filme, gitmeyiiiiiiinnn!!!
    Puan: 2