zuxxi.com//sinema|geyiks

cassy

  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    SHİT!!!!!

    Ya manyak kastı lan bu film beni, gerçi önümüzdeki koca kafalı çoçuklardan pek bişi göremedik ama sonra olayı çözümledik ve onların önüne geçtik, neyse geyik bu kadar, evet abi gittik gördük harbi müthiş iyi bir gerilim filmi, kötü diyenler halt etmiş, onlar filmi bile izlememişlerdir be (başka şeylerle uğraşmaktan!!!) Biz arkadaşla düşndük ve dedik ki filmin adı KÜVETTEKİ TIPA olmalıydı. Başrolde küvet vardı hehe:)Ama film tam anlamıyla mükemmel!!!! Jessie&Cassy
    Puan: 10
  • Zor Baba - Meet the Parents

    izleyiiinn!!!!

    ya aslında konuya bakınca oldukça sıradan bi konu klasikleşmiş baba-kız-sevgili olayları işte. ama konuyu gerçekten güzel bi şekilde işlemişler insanı bayağı güldürüyor özellikle robert de niro ve ben stiller bayağı iyiler sırf onlar için bile gidilmeye değer bi film. bol bol gülmek ve rahatlamak için birebir!!!
    Puan: 8
  • Çıtır Kızlar - Coyote Ugly

    ıyyyyyyyyyy!!!!!!!

    filme gitmeden önce yorumları okuduğumda iğrenç yazanlar için dozunu kaçırmışlardır bence o kAdar da değildir demiştim. ama şimdi diyorum ki "İÐRENÇ"... bütün film boyunca kadın bacağından başka bişey izlemedim ayrıca sinemaya mı diskoya mı gittiğiniz belli değil. ben derimki boşuna paranızı ve vaktinizi bu saçma sapan film için harcamayın! ne konu güzel ne de mekanlar aşırı sıkıcı insan bi kez bile gülümsemiyo korkuda bile gülünecek bi şeyler var. erkekler için bi derece iyi olabilir zaten bu filme on verebilecek onların arasından çıkar sanırım ki bunun çok daha iyisini internette de bulabilirler. HERNEYSE UZUN LAFIN KISASI "SAKIN GİTMEYİİİNNNNNN"
    Puan: 1