zuxxi.com//sinema|geyiks

fromMars

  • Vay Anam Vay - Big Momma's House

    Acıyın bea

    Çok eleştiriyorsunuz yaw. Yapmayın yazıktır. Hiç de fena değildi hani. Para yabana gitmedi. 4 kişi gittik biri de nası komik, habire şaklabanlık yaptı karşımızda ama yine de zevk almış bulunmaktayım. Gitmek isteyenler çekinmeden gidebilir. Yine de 10 luk bi film değildi.
    Puan: 8
  • Matrix - The Matrix

    Muhhteşemdirr...

    Efektler haarikadır. Konudan pek çaakamadım ama yiine dee güüzele beenziyordur buu fiilmdir.
    Puan: 10
  • Vizontele - Vizontele

    Allah belanızı

    Yaw aslan gibi filme ne laf ediyonuz bea. Sizin beğendiğiniz film türleri ne bea! En güzel rolü Yılmaz Erdoğan yaptı anladınız mı!!!!!
    Puan: 10
  • Şeytan - The Exorcist

    Şeytan böle mi??

    Film güzeldi ama yandaki kardeşin şeytan gibi kusma denemesi iğrençti. Film boyu o kokuyu çektik, canlı canlı şeytanın kokusunu aldık sağolası...Ne yiyosa şeytan artık.
    Puan: 9
  • Final Fantasy - Final Fantasy - The Spirits Within

    İyi,

    İzlemeyen okumasin

    Yalnız film öyle bir temel üzerine oturtulmuş ki, dersiniz Türk filmi. Sadece 3D Türklere uymuyor. Şimdi olayın içinde bi esasoğlanla bi esaskız var, bi de onların yardımcıları var. Onların düşmanı sümüklü fantomlar. Bi de aralarında fantomların yardakçıları var. Bi de iyilerin arkasında süper güç Gaia var. Türk filmi...
    Puan: 10
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    Güzel

    ...ama şahane John abi o tiple sidikli John'a dönmüş. Ama rolü üzerine hokka gibi oturmuş. Hugh abi de iyi. Müthiş efektler var, ancak filmin en başı deil de hacker yakalama sahnesi sıkıcı. Ayrıca bi adamın 55 saniye içersinde o azgınlıkla Pentagon'un işlerine karışması oldukça saçma. Yani böle biri varsa Dünya'nın hakimi olur kardeşim. Baş bölüm de buram buram Matrix kokuyor. İzlemeyenler için kayıp değil, ancak izlemek de iyi.
    Puan: 9
  • Hızlı ve Öfkeli - The Fast and the Furious

    Hızlı ve Öfkeli mi?

    Hızlıııı, çok hızlı hem de. Yaw biz şu kel adam var, aksiyondur diye aldık bileti, yanımda bi de kağıt vardı sinemalarla ilgili. Tabi gelmeden zuksiye bakmışım ama kağıtta yazan şeye bak 'Romantik-Komedi'. Abi kahroldum. Ama bilet geri verilmiyormuş. İyi ki öyleymiş. Film müthişti ama kulaklarımız sağır oldu nerdeyse.
    Puan: 9
  • Korkunç Bir Film 2 - Scary Movie 2

    Komik

    Başı falan çok komikti abi ya. Adamlar iyi yakalamışlar sahneleri. Ama benim yapımdan da kaynaklanıyor olabilir bu, ben çok gülerim. Bazı yerlerinde katılıyordum nerdeyse. Ancak birincisi daha iyiydi. Pek bi zaman kaybı değil, insanı güldürüyor.
    Puan: 7