zuxxi.com//sinema|geyiks

GUNSLINGER

  • Sırlar Oteli - The Million Dollar Hotel

    ...??

    58 kişi yorum yapmış sırf meraktan okudum. Bence Film güzel değildi. Neden Aksiyon olmadığı için değil. Baba Sinama filmi sanat filmidir ama sanat diyede ince ayrıntılar ve uzun diyaloglar seyrettirilmezki. Okuduklarımın birçoğu demişki : ikinci kez gideceğim kesin kaçırdığım bişey vardır. Baba nedir film dediğin akıcı güzel insanı sıkmayan bir uslupla anlatmak istetiğini insanlara aktarmaktır. İnsanların filmi ikinci kez seyretmesi bence o filmin anlatımının çok yorucu olduğunu göstermektedir. Başta söylediğim gibi film bence kötü başkalaraının düşüncesine herhangi bir sözüm yok. Ayrıca şunuda söyleyeyim kişilerin işlenişi güzel oynayanlar bence rollerini çok güzel oynamış ama bu abartılı bir senaryo ve gereksiz uzatmalarla bozulmuş. Son olarak göreceli bir örnek vermek istiyorum, şöyle bir düşünün Osmanlı edebiyatı nasıldı? Akıcı anlaşılırmı yoksa ağır sıkıcı anlaşılmazmı? Sırf sanat olsun diye halkın anlamayacağı bir film yapılmamalı.
    Puan: 3
  • X-Men - X-Men

    Çizgi roman kültürü olmayan seyretmesin

    Ben FRP romanları okayan ve X-meni uzun zamandır takip eden biri olarak düşük puan veren bazı arkadaşlara çatmak istiyorum. X-men 30 yıla yakın bir süredir yayınlanan bir dergi 30 yılda x-men çok değişti buda karakterlerin ilk başlangıçtaki haliyle aynı olmadığını göstermektedir. Ülkemize X-men yeni yeni adapte olduğu için karakterlerin başlangıcını bilmeyen arkadaşlar kötü demişler. Çizgi roman kültürüne sahip olmayan hayal gücü kıt arkadaşlar kötü demişler. X-menin ne olduğunu bilen arkadaşlarda film beklediğim gibi değil demişler. Bu son olana bir derece katılıyorum. Ama şunu kabul etmek lazım Batman ve Spiderman'in kötü uyarlamalarından sonra bu film insana ilaç gibi geliyor. Ve lütfen hayal gücü olmayan dostlarım siz seyretmeyin puan vermeyin yorum yapmayın (anlamadığı konuda nasıl yorum yapar bu tam bir saçmalık) gidin Titanic Vcd'sini alın defalarca onu seyredin.
    Puan: 9
  • Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels

    Türk milleti

    Arkadaşlar bir filme sırf hatun görmek için gidilmez eğer öyle bir düşünce varsa hatunlar üzerine çekilmiş filimler var. Bir arkadaş türk milleti puan vermeyi beceremiyor 1 ve 10 haricinde puan yok demiş. Doğru katılıyorum. Sevgili dostlarım filmden ne bekleyerek gittinizde ne aldınız daha sonra bu filme 1 puan veriyorsunuz. Film kötü değil. Abartı ama zaten olması gereken bu. James bond , MI2 karışımı efektleri olan güzel bir eğlencelik. Bu filmi çıkınca sizi düşündürsün diye yapmamışlar, sadece gidin eylenin ve unutun.
    Puan: 6
  • Zindan ve Ejderha - Dungeons & Dragons

    Bence 10 puan Etmez

    Frp okuyan oynayan uğraşan bir insanım Dungeon Master değilim ama şunu biliyorum film askıda kalmış. AD&D kural kitaplarıyla çelişen o kadar çok şey varki. Film çok kötü bir Dm'in yazdığı bir senaryo gibi. Çok daha özenilerek iyi bir film yapılabilirmiş. Eğer frp oynamayan birisi filmi seyredecekse bence yaşı 8-16 arasında olmalı. Frp oynayan birisi seyredecekse Lotr gelene kadar türünün ilk örneğini bir seyretsinler ama çok umutla gitmesinler.(Bu arada bence soundtrack kulağa hoş geliyordu.)(Bu arada yukarıda küfür eden cahil, hayal gücü olmayan bir arkadaş var ona sadece acıyorum. Frp severlerin yaşadıkları güzel anları o hiç bir zaman yaşayamıyacak gerçekden üzücü..!!)
    Puan: 5