zuxxi.com//sinema|geyiks

angels weep

Burun Karıştırma

burun boşluğu denen bi olay vardır. tam istediğiniz gibi bişey yakalarsınız ama tam kavrayamazsınız, ileriye doğru gider ve uçurumun kenarında durmuşcasına bi size bakar bide boşluğa. genelde tutamazsınız ve yuvarlanır boşluktan, üzülürsünüz. ya tırnaklarımı kestikten sonra o tatakları yakalamak için binbir şekle girmemize ne demeli. çok zor oluyo tırnak yokken, mecburen burnumuzun bi tarafına yaslayıp yavaş yavaş dışarı sürüklemek zorunda kalıyoruz.

He-Man

bu edıma kıl olurdum, ulan denyo sanki he-man olduğundan kendinin de haberi yok, az biraz karizma yapsan, bakışları değiştirsen, kıçının arasına kaçan taytın dışında bişeyler giysen, o kadarda kasın var göstersen, o prensesi çoktan generalin elini öpüp yatağa atmıştın ama sen ne yaptın, tırstın, hep kaçtın, kişilik çatışması yaşadın, ne geçti eline, kraliçe he-man'e de vermedi, öyle kala kaldın salaksın olm.

The Benny Hill Show

geçen gün trt'de izlerken aklıma geldi. geçmiş zamanlardan unutulmaması gereken bi tv şovuydu benny hill. bize güzel yabancı hatunları ilk gösteren komedi sanatçısıydı belkide, aynı zamanda çok tatlı bi adamdı benny hill. ölü bulunduğunda çokça üzülmüştüm. allah toprağını bol etsin eğlendirmişti bizi benny hill güzel kızları ile.