zuxxi.com//sinema|geyiks

chameleon shiva

  • Hücre - The Cell

    hiç mi gerilim filmi görmedik

    bırakın ya.bu temposuz,uyuz filme mi kaldık. görüntüler de abartıldığı gibi değilmiş ben neler bekliyodum. zaten jennifer lopez isterse dünyanın en iyi oyunculuğunu çıkarsın, o kıro tavrı ve ifadesiyle herşeyden soğutuyor insanı. bu tarsem bilmemne de klip çekmeye devam etsin yetenekli bi adam olduğu belli ama uzun metrajda çok baydı. gidin bin tane daha güzel film var onları izleyin.
    Puan: 3
  • Karanlıkta Dans - Dancer in the Dark

    üstüme üstüme gelen filmlerden

    dalgaları aşmak abartılı bi filmdi. festivalde gösterilen gerizekalılar da son derece abartılı bi filmdi. işte lars von trier'in son abartılı filmi. aşırıya kaçan herşey beni rahatsız eder bu hayatta. zorladı bu film beni. aşırı bişeyler var filmde. sonuçta beğendim. tabi ki çok güzel yapılmış bi film. tabi ki herkes görmeli. sinemayı seven herkes mutlaka mutlaka görmeli. ama aşırı işte.
    Puan: 10
  • Senli Benli - Hurlyburly

    evet evet

    ben de sevdim. Gatita gayet yerinde bi yorum yapmış. diyaloglar çok eğlenceliydi. kadro da çok iyiydi. millet neye bu kadar sinir olmuş da birleri basmış anlamadım.
    Puan: 8
  • Zor Baba - Meet the Parents

    ne bu be

    annemle gittik. iki de niro fanı olarak. o da olmasa çekilmezmiş. hiç mi hiç bayılmadık. olaylar çok saçmasapan artık bu kadar da olmaz. bi yerden sonra hümanistliğim tuttu. sinirlerim bozuldu. ne manasız filmmiş dedik. tavsiye etmiyoruz kimselere.
    Puan: 5
  • Nerdesin Be Birader? - O Brother, Where Art Thou

    bambaşkadır bu işler

    coenleri herkes sevemez. zaten herkes sevmesin, herkes beğenmesin. popülarite yakışmaz. başka türlü filmlerdir onlarınkiler. değişik, ince bir mizah anlayışı, garip bir bakış açısı ister. anlayan anlar. ayrıca filmin içine girebilmek için diğer filmlerini de görmüş ve onları tanımış olmak gerekebilir. ne kadar az insan coenleri sever ve onlarla eğlenirse o kadar iyi bence. daha değerli ve dokunulmaz kılıyor bu adamları benim gözümde. O Brother, Where Art Thou'ya benden dolu dolu bir on.
    Puan: 10
  • Gölgelerin Dili: Blair Cadısı 2 - Book of Shadows - Blair Witch 2

    yazık oldu

    ender bulunur boktanlıkta bir film. aslında hiç niyetim yoktu, being john malkovice gidicektik yer bulamadık, bari buna girelim dedik. ne rezil şeymiş. şeytan görsün yüzünü komple film ekibinin. ne sinir oyuncular falan. ay ay
    Puan: 2
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    ağlamış suratlı karı

    bakın laf olsun diye değil, ben helen hunt'ı hakkaten sevmiyorum. hele şu son bir aydır atağa geçti ya, tüylerim diken diken. saydam karı. bu salağın varlığı dışında filmde yaramaz bişey pek yok. hatta bonusumuz marisa tomei. hemcinsim oyuncular arasında en sevdiklerimdendir. final biraz baygın ama bütünü eğlenceli. güzeller güzeli mel de zamanın akışına kayıtsız kalamamış ve alın, göz çevresi, gıdı, ağız etrafı falan derken komple yaşlanmaya başlamış. olsun ona her zaman kredimiz var.
    Puan: 7
  • Amerikan Sapığı - American Psycho

    lanet bi film

    ender bulunur hıyarlıkta bi film. bomboş. bana hiçbirşey vermedi. biz ne sapıklar gördük bu sttiriboktan herife tükürmem bile. ay çok fena. sakın ha gitmeyin. kitabını alın okuyun hayalinizde olsun.
    Puan: 1
  • Hannibal - Hannibal

    gizli gary

    mason verger rolündeki adam gary oldman'mış. peki neden ne jenerikte ne afişte, hiçbiryerde adı geçmiyor. bilen biri açıklar mı lütfen.
    Puan: 6