zuxxi.com//sinema|geyiks

modest^^

  • Geyik Muhabbeti - Road Trip

    MAnyak bi Film

    bu filmi beyenmeyenler bana daha komiğini göstersinder de göriim. Tam size göre. Süppppppppppper bi film. Gerçi konusunu görünce önce klasik bi film demiştim ama gerçekten de çok komik bir film. İnanılmazzzzz.
    Puan: 10
  • Hemşo - Hemşo

    Film Şahane

    filmi izlemeden önce Okan Bayülgen'in bu rolü oynayacak biri olmadığını düşünmüştüm. Tipi tam olmuş ama sesi çok yapmacık olur diye düşünmüştüm. Fakat öyle değilmiş. Çok güzel rol oynamış. Film bana acaip geldi. Hüzünlü bir sahnede bile dalga geçiliyor filmde. Acıklı bir sahnede yapılan espiri kopartıyo milleti. Memet Ali bence kendini oynamış. Gerçek hayatta da filmdeki gibi fırlama biri.
    Puan: 10
  • Şeytan - The Exorcist

    Bu filme gitmeyin

    İzlemeyen okumasin

    Samimi söylüyorum. Dalga geçtiğim yok. Gitmeyin. Korku filmi seyrettim bugüne kadar ama Allah şahidim böylesini görmedim. İnanır mısınız sıradan korku filmi saçmalıklarını görürüm diye düşündüm ama KORKU FİLMİ denince akla gelecek filmerden birisi. Gerçekten, ama gerçekten korkmak istiyorsanız gidersiniz ama bana sorarsanız gitmeyin. Hani şu klasik 18 yaşın altı giremez geyiği vardır ya korku filmlerinde o geyik bu filmde kesinkes gerçektir hoca. O kadarını söyleyeyim yani.......... (yusuf, yusuf)
    Puan: 10