zuxxi.com//sinema|geyiks

pluie

  • Hücre - The Cell

    Manyak,süper,enfes,harika,vs.vs.

    filmi çeken yönetmenin ellerini öpmek lasım,manyak bi film yapmış o ne efekler ööle. filmi yazan abimiz de biras fazla psikopatmış amma harbiden bööle senaryoyu düşünmek için çocukluğunun hapiste falan geçmesi lasım. jennifer ablamızı ve diğer oyuncuları da unutmuyorum
    Puan: 10
  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    Başrollerde Stan-Up'çı Küvet ve Michelle

    Yukarıda söölediğim ikilinin başrollerini paylaştığı bu "altıncı his"ten bozma aptal film ve bu filmin mal yönetmeni harika(!)lar yaratmış. Ben bu filme Hücre filmine gitmek isteyen bi arkadaşımla girdim ve arkadaşımı zorla soktum korku filmi diye. Film başladı, müzikler falan, arkadaş o ne güzel korku filmi diordu ki filmin bir komedi filmi olduğu ortaya çıktı ve biz dahil sinemanın hepsinin ilk yarı boyunca kahkaha atmaktan gözleri yaşardı. Neyse ki mal yönetmen arkadaşın filmin sonlarına doğru filmin bir korku filmi olması gerektiği aklına geldi de, filmi biras gerilime yönlendirdi.Filmde kayda değer bir tek yan Michelle Pfeiffer'in mükemmel performansı, onda da kadına yasık çünkü kadın kendini bu hıyar film için heba etmiş. Adı Gizli Gerçek olan ama gizlediği gerçek filmin ortalarından hatta dikkat edilirse başından anlaşılan ve tek bir mekanda geçen bu filme gitmektense ,özellikle Hücre ile bu film arasında seçim yapmak isteyenler için söölüyorum, Hücre'ye gidin. Bu film boşuna zaman ve para kaybı!!
    Puan: 2
  • Son Durak - Final Destination

    Yukarıda ki arkadaşa katılıyorum

    Bu film güsel değil kardeşim. Yönetmenle senarist oturmuşlar bi korku filmi yapalım demişler olayın içine etmişler. Bööle şey olur mu yaw? Ne korku var ne bişi. Hatta bi ara koptum çünkü çocuk ölümden kaçmak için rambo gibi giyinmiş savaş açmış olaya. Yaw bırakın allah rızası için bööle filmleri. Gerçekçi olun ya da gerçeğe yakın!
    Puan: 1
  • X-Men - X-Men

    Yaw o kadar da kötü değil

    Önceden başka filmlerde yorumlarımı okumuş olanlar diyecek ki bööle akıl dışı bi olaya bu herif nası ii der? Bu filmin konusu felsefi ya da şööle diim inanılacak bişi. İnsanlar elbette mutantlaşabilirler. Aha bi örnek bizim Gaziantep'te var. Bi berberin vücudunda mıknatıs gücü var adam bütün metalleri çekio(Reha Muhtar Show Haber gözlerimle gördüm valla) Sonra bu olayın bioloji de yeri var. Neyse olur olur kötü film deyip de gitmemezlik yapmayın, sadece efektler için bile gidilir. Değer, değer.
    Puan: 8