zuxxi.com//sinema|geyiks

Selimse

Asansör

asansörde niçin kimse konuşmaz bilir misiniz? aslında uzun bi açıklaması var ama kısaca; her insanın özel bir bölgesi vardır. tanımadığınız, istemediğiniz kişilerin bu bölgeye girmesi (yani yanınıza yanaşması) sizi rahatsız eder. açık havada iç güdüsel olarak çekilirsiniz ama asansörde dip dibesinizdir ve kaçacak yeriniz yoktur. bu iki tarafı da rahatsız eder.

Ninja Kaplumbağalar

4 kuzen ninja kaplumbağalar olmuştuk bi zamanlar. Elemanlar hızlı davranıp leonardoyla donatelloyu kapmışlardı ben de baari michealangelo olam demiştim. Her bölümden sonra baak benim sayemde kurtuldunuz hayır olm asıl ben zopayı fırlatmasaydım nah kurtulurduk seviyesinde geyikler çevirirdik.

Bu Dünyanın Dışından

Doğum gününde babası buna istediği bi züppeer gücü verecekti de bu da teker teker onları denemişti. Ulan heywan herif maadem süper güç verebiliyon hepsini versene ne esirgiyon kızından diye çok hayıflanmışımdır babasına.
  • Evrim - Evolution

    Güzel Film

    Biraz espri anlayışınız varsa ve bu filmden hayatın gerçeğini açıklamasını beklemiyorsanız sizin için güzel bir film olabilir ayrıca David bu film de x-files kadar olmasada karizmatik bir kişiliği oynamış karizması yok diyenlere şaşarım...
    Puan: 7