zuxxi.com//sinema|geyiks

il

  • Protesto - La Haine

    cok carpici

    zaman zaman ruhunuz daralabilir ama fimde oyle bir final var ki tekrar izlemek isteği ile tutusacaksınız. Hic bir sinamasever kacirmamali, bence bir basyapit.
    Puan: 10
  • Kapışma - Snatch

    aamaaan

    film güzel de bu eleştiri yazan denyolar insanda keyif bırakmıyo neyin ispatı annayamadım. Filme gidin cok güzel ama gülmekten gebermeyi falan da beklemeyin, neyse gidin derim ben değişik olmus
    Puan: 9
  • Karanlıkta Dans - Dancer in the Dark

    hüzünden öte

    Ya ne yönetmeni önceden takip etmek, ne de björk hastası olmak. Bu film o kadar güzel ki. Bir kere bu iki münevver insan filme herşeylerini vermişler. Avrupa filmlerinden nefret etseniz de Björk'ün o kendine has sesinden ve şarkılarından haz etmesiniz de bu filme gidin. Yönetmeni izleyenler Avrupa'dan ve Dalgaları Aşmak'tan hatırlarlar. Tarz daha çok Dalgaları Aşmak gibi. Hatta kadın başrol oyuncuları da birbirleri ile benzeşiyor bir anlamda. Aynı tutkulu sevgi, ve bu sevgi için herşeyi göze alma. Tek fark bu sefer bizim arabesk filmleri andırıyor olması. Gene kendinizi filmin içerisinde gibi hissettiren hatta zaman zaman biraz fazlaca hissettiren kamera tekniği. Son zamanlarda ben bu kadar güzel bir oyunculuk görmedim. Björk tam anlamıyla döktürmüş. Deha şarkıcı meğer deha oyuncuymuş aynı zamanda. Tam anlamıyla bir başyapıt, kaçırmayın gidin.
    Puan: 10