zuxxi.com//sinema|geyiks

PRoToCooL

  • Yüzleşme - Get Carter

    stallonedir hücum yapsa yeridir

    stallone filme çok şey katmış bu filmde onun dışında kimi getirseniz bi işe yaramaz stallonenin ölüsü yeter filme gelince ,konu bence sıradan ..
    Puan: 5
  • Gölgelerin Dili: Blair Cadısı 2 - Book of Shadows - Blair Witch 2

    BERBAT_I REZİL

    Bi kere millet bu kadar kolay keklenmez. Olay şu, aman biz ortaya içki gençler sex we korku! koyalımda bizi izlesinler mantığı çok saçma iğrenç bi senaryo yönetmen biraz bişiyler katmayı denemiş ama pek bi işe yaramamış ben koltukları kahwerengi beklerken resmen kusmuk rengi olduunu farkettim
    Puan: 1
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    SAÐLAM yapıt

    Film oldukça iyi kesinlikle zaman kaybı deil beklenmedik sahnelerin olması da hoş en azından klişe deil bi de şunu demek istiyorum fazla tanınmamış kişilerin bu kadar ii rol çıkarması gerçekten güzel demekki herşey ünlü bir oyuncuya bağlı deil stallone nin son filmi yeterli bi örnek sanırım bi de şuna değinmeden geçemiyceeem dağa tırmanış sırasında 48 saat sonra yeniden fırtına olacağı bildirilmesine rağmen bizimkiler aşağı inip kıza ilk müdahele yapılmasına rağmen ortada ne bulut wardı ne yağmur sanırım hollywood ın klasik pembe bulutları fırtınayı dağıtmıştı, tabi beni de..
    Puan: 9