zuxxi.com//sinema|geyiks

dRageR

  • Delik - The Hole

    Ne demek gerekir ki acaba?

    Gittim çünkü baya güzel bi fragman hazırlamışlar. insan " way be gavur yapmış " diyor ama asıl filmi izleyince " yuh be rezil herifler, utanmaz arlanmazlar, insan elindeki imkanları kullanır adam gibi bi film yapar" diyor. bu kadar çelişki yaratan bi filmi gidip izlemeyin
    Puan: 2
  • Evrim - Evolution

    Evrim geçirememiş film!

    İzlemeyen okumasin

    İlk kez netten filmin çekileceğini öğrenince çok sevindim çünkü konu ilginç gelmişti. Film geldi geliyor derken bir cuma günü geldi ve ben de gittim. AMA GENE BOŞ! ya bu amerikalılardan çektiğimiz ne ya. hep aynı hep aynı. ya kardeşim anladık uzaylılar dünyaya gelse kesin amerikaya gelir bide anca siz başa çıkarsınız. yeter. bide kafama takılan bişe var. uzaylıların yayılışını haritada gösterirken önce yaşadıkları kent, sonra eyaletleri sonrada amerika elden gidiyor. uzaylılar amerikadan çıkma zahmetinde bulunmuyor. ama buna rağman bizim kahramanlar insan soyunun tükendiğini söylüyor. keşke böyle tükense de geyikliklerinizden kurtulsak yahu!!!
    Puan: 1
  • Cube - Cube

    _helal_

    yönetmeni gayet tebrik etmek lazım. adam piyasada dolaşan filmlerin 5te 1i zamanda çektiği filmle birçoğunu geride bıraktı. aslında biraz daha senaryoya özen göstererk gerçekten başarılı bir filme imza atabilirdi ama bunada şükür. ama filmin konusunu okuyup filmdeki karakterleri inceleyen bir kişi kolaylıkla filmin sonunu tahmin edebilir. özel efekt ve konusuyla özgün bir film.
    Puan: 7
  • John Malkovich Olmak - Being John Malkovich

    mükemmel

    beklediğimin baya baya üstünde bir filmdi. geçen sene izlediğim en iyi filmdi. üstün bir zeka ve akıcı bir işleyiş. işte aksyonsuz sinemanın gücü bu filmle belli oluyor.
    Puan: 10