zuxxi.com//sinema|geyiks

tinka_quita

  • Kızlar ve Erkekler - Boys and Girls

    Çok yardımcı oldu.. :)

    Bu filme, karşı cinsten uzun zamandır arkadaşınız olan, çok hoşlandığınız ve arkadaşlığınız bozulmasın diye açılamadığınız insanı hemen götürün!!Açık bir teklif anlamı taşıyo!Şahsen denedim, gördüm, çok işe yaradı. Filmden acaip esinleniyosunuz çünkü. Yalnız sorun şu ki başlamak için sex'e girişmek lazım.Onu bırak çamaşırhanede feryatlar atmak lazım.Daha değişik bi yol izlemenizi tavsiye ederimmm.. :))
    Puan: 10
  • Komşum Bir Katil - The Whole Nine Yards

    ...

    Çok tatlı bi filmdi yaa. Matthew Perry ye aşkım kabardı. acaip komik. Özellikle Bruce willis'in sinei yakalyınca kiralık katil kızın armut armut bakması beni çok eğlendirdi.
    Puan: 8
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    sex problemlilere sölüom!!Alooooooooo!

    Sex temasının öne çıkarılmasından mı rahatsızsınız? Puhahahah! Niye güzelim?Ne kadar kompleksli bi insanım demek için mi?? Alla Alla bu kadar da abartılmazki bea! Bunları yazan bi allan kulu çıksın da sexin benim hayatımda önemi yok desin. illa eleştiricem die kasmışlar bu kadar. film çok güzeldi. Oh canıma değsin sex de çok küsel ve komik anlatılmıştı. Utananları hiç anlamıom. Ya da ülkemiz insanlarının bir kısmı neden zevk aldıkları şeyden kendilerini yoksun bırakmaya bu kadar takmışlar?? Alooo!Kendi kendinizi kandırmaktan vazgeçinn. Al sana bi 10 puan!
    Puan: 8
  • Çatlak Profesör II - Nutty Professor II - The Klumps

    ...

    Yani ne diyeceğimi bilmiyorum film hakkında.. Çok komik değildi. Yani gülmekten yarıldığım bi espri veya sahne olmadı. Ama yinede gidilir. Bir de filmin soundtrack i çok güzel thong song yetiyo! :)
    Puan: 6
  • X-Men - X-Men

    Psikolojik tatminsizliklere sürüklendimmmm....

    öf ki ne öf... yani bi kez daha öfff... magneto ve xavier e kıl kaptım film boyunca halle berry fena deildi yani storm. Ama saçmasapan bi film çizgiromanını falan da okumamıştım zaten. Aptalca bitti bari filmin sonundan bi haz alalım dedik ama olmadı. Böhüüüü... Ben de güzel bişe beklemiştim
    Puan: 5
  • Son Durak - Final Destination

    Cd'den tırsabilen insan yavrusu!!!!!!

    Güzeldi ya. Yani ilginç bi konusu vardı. Çok fantastik bööle ölümün sırasını deiştirmek falan... Ööretmen kadın öldükten sonra bilgisayarımın monitöründen cızzırt diye bi ses yükselince tırsmanın doruklarına çıktım.(cd de izliodum da)Kablo çıkmış meğerse...Herneyse cd den bile tırsan bi insan yavrusuymuşum bunu anladım. Onun dışında film kalite. Dawson's Creek teki top Jack de oynuo çok sewindim yani Kerr Smith! :)Sonunda ağzım açık kaldı. Ne yani sıra kimdeeeee???Bi de filmi izledikten sonra "Sıra sende ben azrailim" geyikleri yapanlara kafa atmak istiyorum. Ezik insanların hazin eğlenceleri...
    Puan: 9
  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    ben manyak olmalıyım

    ya sizce ben psikopat mıyım? uyandıktan bi saat soora depar ata ata bu filme gittim soora da The Cell e... Ruh halimi tahmin edionuz heralde. Ama what lies beneath çok küsel bi filmdi. Sonunu tahmin edicem diye çok kastım. 6. hise benziodur falan dedim ama bu filmin sonu değişik ve aynı şekilde güzeldi.. Gördüm beğendim düzgün bi kadro we ii bi film görmek isteyen her insan yavrusu gitsin..
    Puan: 9
  • Hücre - The Cell

    Freud'un takipçisi der kiiii....

    Allam ne kadar hoş bi teknoloji şu bilinçaltına girme olayı. İşallah bigün de benim beynime Brad Pitt tipli bi psikolog girer. Bööle merak ediom acaba nası bi bilinçaltım war. Eğer Freud un teoriler doğruysa paso cinsellik ve şiddet. Ki filmdeki katil tıpatıp Freud un yaklaşımını doğruluyodu.. herneyse film çok güzel. hele görüntü efektleri mükemmel.
    Puan: 9
  • Aramızdaki Sarışın - Keeping the Faith

    Bir şeyi anlayamadım.... :)))

    Çok hoş bir filmdi, oyuncuların performansları harikaydı. Bence Edward Norton'ın yönetmenlik denemesi de gayet başarılı olmuş. Yalnız filmdeki esas kız, yani Jenna Elfman isterik miydi anlayamadım bir türlü..
    Puan: 10