zuxxi.com//sinema|geyiks

Stormwalker

  • Son Durak - Final Destination

    Komik ya...

    Olur mu ya? Üç beş tane lise öğrencisi -adamlar amerika da olsa liseye gelmişler yani az biraz okuma yazma, 3 işlem (bölme üni. müfredatı orada), biliyorlar - eceli atlatabileceklerine nasıl inanırlar? Adam gibi öl peşinde azrail varsa değil mi? Bir sahnesinde irkildim gerçekten, bir kaç sahnesindeki ölümler güzeldi -korkunç değil, güzel - kalanına güldük filmin
    Puan: 5
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    Harikaa....

    Filmde mantık aramayın, sadece hardcore espriler ve belirli filmleri ti'ye almak üzerine kurulu bir film. Kız arkadaşınızla gitmezseniz kasıklarınız ağrıyana kadar gülersiniz, yoksa kızarıp morarmaktan iflahınız kesilir.
    Puan: 10
  • Ben, Kendim ve Sevgilim - Me, Myself & Irene

    Kötüydü bea...

    100 küsür dakika (ulan bakmadım kaç dakka diye, bu sitede de yazıyor ama üşeniyom, rezil olmayak??) sadece jim carrey +2 veya 3 güzel espri görmek için sinemaya giderim diyorsanız gidin. Yok, napayım ben, işim olmaz diyorsanız, gelin alnınızdan öpeyim.
    Puan: 2
  • Görev Mars - Mission to Mars

    öööööööögh!!!

    bu nedir ya... birisi bana kalkıp hiçbir teknik danışman kullanmadan, vasat özel efektlerle, içine bilim değil de yalan rüzgarından fırlama duygusal sahneler koyacam derse ne olur? dayak yer allahtan yönetmen ve yapımcı tanıdık değil, bodyguardlarından bi araba sopa yerdim valla. ama değerdi. film iğrenç ya. Ben uzaylı ile bizimkiler buluşup hayatın köklerini izlediklerinde, zencinin marslıya "BAba, Baba!!!" demesini beklerdim. okadar yani. ööögh!!!! (neden sıfır puan yok??)
    Puan: 1
  • X-Men - X-Men

    Ya, olmaz ki yaa...

    Eğer X-Men i daha çizgi romanken - ben onun göççüghlüğünü bilirim - bilenlerdenseniz, bu adamlara, çizimlerine ve karakterlerine - ne harika çizerdi Todd amcam -hayran olanlardansanız.. Sakın gitmeyin, karakterler beyaz perdeye iğrenç bir şekilde aktarılmışlar, iyilik timsali Cyke züppe bir genç olmuş, karizma magneto da çok kötü canlandırılmış. X-men bilmem, çizgi roman okumadım, okumam da gayri derseniz gidin, güzel film, ama X-men den anlarsanız hayalkırıklığına hazır olun.
    Puan: 5
  • Mumya Geri Dönüyor - The Mummy Returns

    yeter ya yeteeeeeer!!!

    Siz hayalgücü diye birşey duymadınız mı arkadaşlar ya? Bu kadar mı yoksunsunuz düşlemekten, gerçeklik dediğiniz şeyin değişmesi bu kadar mı rahatsız ediyor-filmde bile olsa(gerçek-film tartışmasını sonraya bırakalım)- sizleri? O zaman oturun, fantstik hiçbirşeyle ilgilenmeyin, Tolkien a deli, Harry Potter a da çocuk masalı deyin. Sizin seçiminiz, ama başkasının seçimini aşağılamak sadece iğrençliktir.
    Puan: 10