zuxxi.com//sinema|geyiks

caga

  • Hücre - The Cell

    Hadi Bakalım

    ya bu filmi işportada gördük arkadaşlarlan ben bu tür gerilimleri (sakın haa aklınıza katil kim gerilimleri gelmeye!) severim. Neyse aldık filmi ki vakit geçsin diyerek. ben bilgisayarda seyrettim diicek kötü bişi bulamadım. iyi bişiiler çok var ama. Ne diyim psikolojik gerilimlerden hoşlaşan arkadaşlar kaçırırlarsa en yakınlarındaki bi duvara kafalarını vursunlar lütfen! Jennifer cillop gibiydi zaten. Neyse Ne kadar iyi olduğunu anlatabildiysem ne mutlu.
    Puan: 9
  • Melekler Evi - Melekler Evi

    bu da türk filmi!

    ya bi kere Hande gerçekten kötü oynamış. Bu kadın ne zaman öğrencek sadece fizikle film yapılmayacağını!(Hoş fiziği ne kadar iyiyse!)Neyse Türkler böyle filmler çıkarmaya devam ederse bi süre daha Malkoçoğlu seyretsem iyi olcak heralde. Aman arkadaşlar siz siz olun bu filmden uzak durun. Ama Hande hatun un Van Gölü ne girişini izliycem derseniz kaçırmayın!Ha bide senaryosu da fena diil hani.
    Puan: 4
  • Şangay'lı Kovboy - Shanghai Noon

    Burş Lii Filmi Gibi Diyenlere!

    Abi böyle kunfu filmi diye artizlik taslayanlara uyuz oluyorum tamam filmlerde pek bi hiddet oluyo ama bu ceki kardeş dublör kullanmıyo biliyosunuz yani bu da bi takdire değer bi olaydır bence. Evet arkadaşlar bu film iyi tabi eğlencesi de bol oğlu bol!Tabi ki aksiyon filmi severseniz. Ama tv de izleyin,para vermeyin
    Puan: 4