zuxxi.com//sinema|geyiks

orphinelle

  • Hayvanlar, Melekler ve İnsanlar - Animals

    olağanüstü

    bence muhteşemdi! uzun zamandır bu kadar keyifli bir film seyretmemiştim. hayatımda gördüğüm en muhteşem aşk ve insan ilişkileri sorgulamasıydı.ayrıca filmde çok hoş görüntüler vardı. özellikle grand canyon daki kuğu muhteşemdi. filmin her karesi sanki profesyonel bir fotoğrafçının objektifinden çıkmış gibiydi. taktir ettim yapanları. ayrıca benedicta yada katılıyorum o kardeş nerde çekmeyi arzu edermiş ki filmi. bide sinemada uyuyan arkadaş utanmadan yazmış bunu. ayıp yani bari uyuduğunu yazmasaydı...
    Puan: 10
  • X-Men - X-Men

    ne ki yani şimdi??

    ben bir x-men hayranı olarak büyük bir heyecanla bekledim bu filmi ve salona hezeyanlar içersinde girip yerime oturdum. çıktığımda ise çok sıkkındım. çünkü bu adamlar sanırım bunu yaparken hiç x-men okumamış dedim.bi kere o kıyafetler neydi öyle?? çok başarısız ve vasat! ayrıca Beast nerdeydi?? her x-men okuyucusunun bildiği gibi Beast ilk x-men'lerden biridir. ayrıca Logan'ın hali içler acısıydı. hiç sevmedim hemde hiç. ama allah var güzel efect yapmış adamlar. yiğidi öldür hakkını yeme hesabı yapıyorum yane. efectler güzel ama bence film çok yetersiz. yapan abilere saygılar demekten başka bişii kalmadı artık ne diim. haa bu arada profesör X çok iyi seçilmişti söylemeden edemedim. ama Magneto çok yaşlı filmde. Magneto aslında genç yaaaaaa!!!!ayrıca orjinal x-men'de mystic rogue'un annesi. ama burda rogue'un gayet amerikan ev kadını biannesi var. yanlış yane!!!
    Puan: 5
  • El Dorado Yolu - The Road to El Dorado

    viva el dorado!!!

    bence çok başarılı bir filmdi. zaten dreamworks'ün işlerinin kötü olması ihtimali yoktur diye düşünüyorum ben. aslına bakarsanız filmin orjinalini seyretseydim daha bir keyif alırdım. çünkü şarkıları türkçeye çevirdikleri için uyumsuzluk oluyordu. birde Kenneth Branagh ve Kevin Kline'ın seslerini duymatı çok istiyordum doğrusu. ama bu filmin değil sinema'nın sorunu:))o yüzden ben 10 veriyorum çünkü bence film kusursuzdu.
    Puan: 10
  • Fantasia 2000 - Fantasia 2000

    bir peri masalıydı sanki

    disney'i hep severdim zaten. fantasia'yı çok küçük bir kızken seyretmiştim ve büyülenmiştim. fantasia 2000 vizyona girince çocuk ruhum kabardı(hiç büyüyemedim aslında)ve kendimi sinema salonuna attım. sinemadan çıktığımda kendimi bir peri masalından dünyaya dönmüş gibi hissettim. muhteşemdi! özellikle son hikayedeki bahar perisi beni büyüledi. yani uzun lafın kısası olağan üstüydü:))
    Puan: 10
  • Final Fantasy - Final Fantasy - The Spirits Within

    BOK ATMAYIN GÜZELDİ İŞTE!!!!!!!!

    İzlemeyen okumasin

    ben bir animatör olarak yapılan animasyonun muhteşem olduğunu düşünüyorum. ve konu da hiç saçma değildi..aksine çok da sağlam bir temele oturtulmuştu. o yüzden bok atan diğer şahsiyetler siz o animasyonu yapan insanların tırnağı bile olamazsınız!!! o kadar ahkam kesiceğinize siz yapın bakalım daha iyisini.ondan sonra konuşun dilediğiniz kadar.hayal gücü eksikliği sizin sorununuz onların değil. eğer siz bu kadar mükemmel düşküyseniz siz yapın hadi daha iyisini! dünyada hiçbirşey mükemmel değildir!! bence Final Fantasy'de mükemmel değil. Ve öyle olması da gerekmiyor zaten! o çok iyi bir animasyon ve 10 bile az gelir bence...
    Puan: 10
  • Çikolata - Chocolat

    harika bir masalsılık bu!!!

    ben bu filmi ilk geldiğinde de izlemiştim ve tekrar vizyona girince gene izledim. söylenebilecek en iyi yorum; izlediğim en masalsı filmdi!!! birde çikolatasız gitmeyin filme insanın canı feci çekiyor çünkü:)) tam romantik insanlara göre bir film. uzun zamandır bu kadar hoş ve şiirselini yapmamışlardı:)) İZLEYİN SAKIN KAÇIRMAYIN!!:))
    Puan: 10
  • Cube - Cube

    güzel bişey yapmış elin canada'lısı

    İzlemeyen okumasin

    yani bana sorarsanız oldukça hoş bir filmdi. sayılar konusunda kafası karışan arkadaşlarada filmi tekrar izlemelerini öneriyorum çünkü bir kez seyredilince film tam anlaşılmıyo ama ikinci kez seyrettiğinizde mis oluyo:)) bence görülmesinde yarar olan bir film. bu arada Quentin'e nasıl küfür ettim bilseniz!!
    Puan: 5