zuxxi.com//sinema|geyiks

Zuxxi_GirL

  • Son Durak - Final Destination

    BU FİLME GİDİNNN

    fim gerçekten iyi,seyredılmeye değer,her korku fılmınde oldugu gibi küvetten yada koltugun arkasında cıkan aptal bı katil yok yada gereksız ve abartılı kurgular,tabi yanarak ve ya kesılerek olen kedılerde(ucakta kedi olmadıgı için sıranın onda olma ıhtımalı zaten yok):)
    Puan: 8
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    Nee bu yaa,', paso seX

    Kabul edıyorum güldüm fakat sırf kastım gülerken(etrafa garip gozukmıyelım dıye)espırıler olmadan 10 dk önce''gelıyom'' dıyee haber verıyolar. ve oldugu gibi belden aşa. ayrıca eger scream, matrıx, gecen yaz naptıgını bılıyorum,..... bu fılmlere gıtmedıyseniz asla, ızlemek gıbı bı hata yapmayın.tamam tamam haksızlık etmıyelım,güzel esprılerde vardı mesela; şu zencını cınemadaki yaptıkları:))(because no sex,no vomit)
    Puan: 5
  • Duvar - Duvar

    Bi çok gerçek!!!!

    Filmde aşırıya kaçan abartılan hiç bi şey yok, 20 yıl öncesinin cezaevleri olduğu gibi yansıtılmış işte,belki bu kadar değil ama ülkemizde bunlar hala mevcut. Tabi parası ve tanıdıgı olan bazı kesim için bu gecerli değil, şu anda cezaevi değil, 5 yıldızlı otel konforunda yaşayanların olduğu zaten ortada, ayrıca bu filmle avrupaya rezil olduğumuz falanda yok. Avrupa bizi hala arap ülkeleriyle aynı kefeye koyuyor. Bunlar olduğu gibi yansıtılan bizim gerçeklerimiz...
    Puan: 10
  • Hemşo - Hemşo

    Ehh...

    Filmin ilgi çekici bi yönü..konu çok basit,sonunda ne olcak acaba diye meraklanmıyosunuz.Kasılmadan rahat rahat seyredilcek bi film işte.Okan gerçekten süper!Ben açıkcası Demet Şenerin oyununuda begendim.Yıldız Kaplanında maşallahı vaaar euehuehu. Amaaan ne biliyim vakit geçirmek için gidin işteeeeee!!!
    Puan: 6
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    Gerçekten süpeeeeer

    Bizede sağolsun matematikçi dedi.''Gidin görün süper bi film diye''Bizde koskoca matematikçi dediğine göre var bi şey dedik ve gittik..Adrenalin ooff off aldı başını gidiyo..Bol heyecan,macera,efekler,sesler süperr..Yavrum Chrisde babadan sonra bide abla acısı cekmıyelım diye çok ugrastı..
    Puan: 9