zuxxi.com//sinema|geyiks

mor

Susam Sokağı

bi bölümde uzaylılar gelip edi'yle büdü'nün tarhana çorbasını içmişlerdi...
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    Daha önce hiç komedi izlemediniz mi?

    Böyle bi filmi ne tip bi insan beğenebilir? Sözde korku filmleriyle dalga geçiyo ama sadece sex esprileri var. Ciddi anlamda filmde zaten bi senaryo bile yok. Scream'i alıp daha baştan savma bi şekilde tekrar çekmişler. Komik olması gereken şeyleri bile kaçırdım ben sanırım, ne yani isim benzerliklerine ya da Dewey'nin spastik gibi gösterilmesine mi gülücektim. Ayrıca birinin yönetmene Olağan Şüpheliler'in korku filmi olmadığını söylemesi lazım. İnanılmaz kötü bi film. Lütfen gitmeyin.
    Puan: 1
  • X-Men - X-Men

    .....

    Daha önce X-MEN i hiç tanımıyodum. Yine de heyecanla gittim filme, güzel bi film, çıkarken pişman falan da olmadım... Ama takıldığım tek konu, bu filmde yaptıklarının çok çok üstünde bi potansiyel var bence, konu tam Batman'le Matrix arası bi yerde, ama o salak kostümler ve teknoloji harikası jetler olayın mantığını sarsmış. Bi de film tamamiyle dizi anlayışıyla çekilmemiş olsaydı çok daha etkileyici olurdu bence. Sonuçta filmde bi bütünlük yok, senaryo basit, sanki ilk bikaç bölümünü kaçırdığın bi diziyi izliyomuş gibi oluyosun filmi izlerken... Ben çatliycam şimdi mesela bi dahaki bölüme kadar, ne zaman çekerler kim bilir...
    Puan: 9
  • Sırlar Oteli - The Million Dollar Hotel

    Count Dracula

    Sinemadan anlamak yönetmen ismi ezberlemekle olmuyo vampir dostum... Birisi bana açıklayabilir mi lütfen, bir filmin başarısı neyle ölçülür ve nasıl 'tamamiyle rastlantı' olabilir??
    Puan: 8