zuxxi.com//sinema|geyiks

defdef

  • Çorap Söküğü - The White River Kid

    berbat

    sakin gitmeyin. eger birileri sizi bu filme "süpermis kizim (ya da oglum)" diyerek götürmeye çalışırsa, o insanlarla arkadasligi kesin.yazik. o kadar para ve zaman harcamislar, bosa gitmis
    Puan: 2
  • Seks Dedikoduları - Gossip

    o kadar da kötü değil

    ya bence o kadar kötü değildi ama "şahane" bir film de degil tabii. bu aralar pek baska film yok ortalarda, öyle genclik filmi filan diye gidilir yani. ben en cok bu üc gencin beraber oturdugu evi begendim. sahsen yıllarca ögrenci evlerinde kalmıs biri olarak evi pek atraksiyonlu buldum. özellikle bar bölümü güzeldi. film aslında ortalarda sıkıcılaştı ama final beklenmedikti. fena değil iste
    Puan: 6
  • Kapışma - Snatch

    gayet iyi

    kesinlikle cok eğlenceli. cok iyi müzikler, komik karakterler, hızlı gelişen olaylar ve toplamında son derece iyi vakit geçiren bir film. brad pitt'in vücudunun taş olması da filme ayrı bir güzellik katmış.
    Puan: 8
  • Senli Benli - Hurlyburly

    bu ne yaa

    sen bu kadar iyi oyuncuları biraraya getir ve bu kadar kötü film yapmayı becer. aslında bunu başardığı için yönetmeni tebrik etmek lazımdı. belki biz film için fazla ayıktık ama ikinci yarıyı beklemeye bile dayanamadık, yarıda çıktık. sean penn'i cok beğenirim, "she is so lovely"muhteşem bir filmdi. bu da öyle çıkar, ümidiyle gittik, tamamen amaçsız saçmasapan bir film çıktı. filmle ilgili tek ilginç şey sinemada başı bağlı 50 yaşlarında bir teyzenin olmasıydı. o filmi beğendi sanırım çünkü bizim yaptığımız gibi arada çıkmadı.
    Puan: 2
  • Karanlıkta Dans - Dancer in the Dark

    bu ne yaaa

    bu kadar da arabesk olunmaz ki.. kadın kör, çocuğu kör, kötü adam var. kadın söz verdiği için kendini savunamıyor. müzikler alakasız. iste tam bir hint isi film. "dalgaları aşmak" da acıklı ve hafiften arabeskti ama bu defa trier nasıl seyircilere bileklerini kestirebilirim diye düşünmüş sanırım. bu arada tabii agladım, ağlamadim değil. hatta üç gün gözüm şiş dolaştım ama ağlatmak iş değil ki.. yok yani, hiç olmamış...bir de film boyunca selma'nın saçını taramak istedim.
    Puan: 3