zuxxi.com//sinema|geyiks

eye of the beholder

  • Görünmeyen Tehlike - Hollow Man

    poor

    valla vcd'de seyrettim ama ekran karşısında geçirdiğim birküsür saate üzüldüm bence kötü görünmez olsam ne işim var labarotuvarda?
    Puan: 3
  • Amerikan Güzeli - American Beauty

    güzel , hem de çok

    Bu filmi izlerseniz - ki bugüne dek izlememişseniz eğer - filmin sonunu görene kadar hayal kırıklığına uğradığınızı düşüneceksiniz. Ama öyle güzel bir son var ki...
    Puan: 9
  • Senli Benli - Hurlyburly

    ...

    Eddie varoluşu sorguluyor, ölümü düşünüyor, hayatın neden bu kadar acımasız olduğundan dem vuruyor... Vuruyor da aslında derdi Mickey'nin de dediği gibi, Darlene yani sevgilisi. Kendi yıkılışını kutsallaştırıp dünyanın kötüleşmesinde vücuda büründürüyor. oyunculuk bence harika ama konu derseniz herkesin ilgisini çekmek zorunda değil. Vizyondan kalktı evet ama bi yolunu bulun seyredin derim..
    Puan: 8
  • Rezervuar Köpekleri - Reservoir Dogs

    Seyredin

    Bu adamın farklı bir tarzı var. Tiradlar süper, senaryo, kurgu harika. Seyredin...
    Puan: 9
  • Akıl Defteri - Memento

    Gidilesi, Görülesi...

    Başlarda filmin ters akışı anlaşılırlığını biraz zorlayacak. Hatta çıktıktan sonra bile yanınızdakilere "naası yani? ne ki şimdi bu?" diye sorup onlardan da net olmayan cevaplar alabilirsiniz. Tavsiyem benim gibi yapın; yani net üzerinde bu filmi tam olarak anlayamamışlar için yazılmış açıklamalar bulabilirsiniz. Abiler yazmışlar açıklamaları. Onlar da açıksözlü; "biz de bi kaç kez serettik" "kesin olmayabilir" "böyle olduunu kabul edersek" gibi açıklamalar da koymuşlar.. Bence kesin gidin..
    Puan: 9
  • Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence

    Neden? Neden?????

    Bu kadar güzel bir konuyu sevgiyi öne çıkaracam diye mahvetmek neden? Halbu ki, sevgi dolu minik oyuncaımız kendisine yüklenen sevgi adına aslında sevgiyle bağdaşmayacak işler yapsaydı ne biliym sağa sola saldırsaydı ya da hevuz sahnesi gibi iyilik yapayım derken kötülüklere yol açsaydı daha iyi olmaz mıydı? Hem sadece bu ufak oyuncak sözde annesini görecek diye uzaylılar mı ya dda zeka mı olduunu anlamadıımız yaratıklar ve 2000 yıl sonrasına ne gerek vardı? Piç olmuş...
    Puan: 4