zuxxi.com//sinema|geyiks

balar

  • Geyik Muhabbeti - Road Trip

    Ya biz galiba yannış üniversiteye girmişiz

    Böyle filmler de olmasa Amerikan gençliği nası yaşıyo öğrenemiyecez yani. fragmanları cidden hoştu filmin ayrica ve bir de filmin başında SKG filmi olduğunu görünce daha da ümitlendim ve sonuç film bu beklentilerimi boşa çıkarmadı. Yani bu aralar eğlenmek isteyen bu filmi seyretsin. Bu arada Amy Smart bunca yıl nerdeymiş onu öğrenmeye çalışıyom şu anda. O nası bi güzellik öyle. Filmden dönenler herhal aynı şeyi yapacaklar. Ne diyelim internet sağolsun.
    Puan: 7
  • Hücre - The Cell

    Hatırlatma

    Filmin her türlü güzelliğinden bahsedilmiş zati ben daha da girmiycem bu konulara. Ufak bi hatırlatma. Müthiş bir oyun olan Sanitarium'i hatirlatan sahnelerin olduğunu söyleyeyim bu oyunun hayranları aman kaçırmasın
    Puan: 8
  • Dar Alanda Kısa Paslaşmalar - Dar Alanda Kısa Paslaşmalar

    Daralmadan

    Ya bazı filmler vardır ne zaman ara olacak diye sormazsın yanıdakine ya da ne bileyim bu film hiç bitmeseydi dersin filmden çıkarken. Bu film de ben de böyle bi etki yaptı.
    Puan: 10
  • Şeytan - The Exorcist

    izleyelim izletelim

    Filmde yanimda oturan çocuk film çok saçmaydi dedi. Bilmiyorum ama benim independence day' den sonra izledigim en gerçekçi filmdi. Ya nerden çikiyor bu denyolar. Uzun laf da etmedim ama kisaca vizyondaki hos ve nostaljik bir film.
    Puan: 9
  • Delik - The Hole

    İdare eder

    Ya siz bakmayın yukarıda yazılmış olan yazılara. Acayip tırstım felan şeklinde olanlara. Filmde öyle çok tırsacak bi sahne yok bi kere. Ama kötü film diyemeyiz tabi. Ama benim gibi yukardaki yazıları okuyup ve puana bakıp acayip bi beklenti içinde giderseniz pek olmuyo benden söylemesi.
    Puan: 7