zuxxi.com//sinema|geyiks

kenexya

Çile Bülbülüm

çileeeeeee kısmını icracıdan daha uzun okuyup onu morartmayı düşündüğünü sanan beyhude ispatçılar da vardır. Herkes allaaaaaah diye yırtınırken o hala boğazındaki damarları şişirmiş bakın bakın ben hala çileee deyim heygidi bu şarkıyı ben okuyacaktım ki edaları ile sağı solu keser ve bu arada iyice kızarmıştır artık boğazlarının rengi de

Kül Tablası

Rafadan yumurtaların içi boşaltıldıktan sonra; pazar kahvaltılarında inanılmaz bir zevk külyumurtası olarak kullanmak. Sigaranın arta kalan dumanı da halka halka çıkıyor içinden. Annemin icadı.

Hep Bişeye Karar Verenler

Karar verenlerin "bu sefer kesin"cilerine rastlanır zaman zaman. Aynı kararı verirken bakar ki meclis aynı, "hadi sittir ulen" bakışları gelmesin diye karar vereceği olayın başına "bu sefer kesin" ön oturtmasını getirerek kurtulacağını sanır ama çırpınışlar boşadır.

Dönülmez Akşamın Ufkundayım

işte bu yaaa... işte buuu... nidaları ile alkış kıyamet. sonra apar topar rakı kadehi aranır kendinden geçmek için ve geçilir. sonra şarkı okunurken hiç dinlenmez. geniş kanatları boşlukta simsiyah açılan kapının neyi anlattığı kimsenin umrunda da değildir o an. Birde yeterince alkış alamayan okuyucu hemen bu şarkıyı okumaya başlar.