zuxxi.com//sinema|geyiks

bozooky

  • Aşk Zamanı - Hua Yang Nian Hua

    nası desem ki

    aslında zuxxide yazılan yorumlara güvenir filmlere öyle giderdim ama bu film için abartı yorumlar yapılmış. bence geyik ve gereksiz bi filmdi bazı noktalar var. 1.hatun çok zarif. giyim tarzı, yürüyüşü vs. 2.amcam çok pasif bu haliyle nasıl evlenmiş anlamadım. vur sırtına al lokmasını türünden bi tip yani. zaten karısı da ilk fırsatta (yeni eve taşınır taşınmaz) amcamı boynuzlamış. 3.filmde gördüğüm herkes eşini aldatıyo. 4.neden asıl oyuncular aldatma demosu yapıyo onu annamadım. 5.yurtdışına giden eşler nasıl aynı hediyeleri almışlar hele milyonlarca kravat arasınan nasıl aynı kravatı bulmuş hayret ettim. izleyecek hiç film kalmamışsa ya da dansöz kadar kötü bi film var mı diye merak ediyosanız ya da sevgiliyle boş bi sinemada atraksiyon yapma amacınız varsa gidin bence.
    Puan: 1
  • Maymunlar Cehennemi - Planet of the Apes

    ne desem ki

    İzlemeyen okumasin

    koskoca uzay gemisi sadece şebekler uzayda napar ne eder diye mi yapılmış yani. filmin sonunu anlamadım. şebek + insan tüm dişiler mark amcama yazılıyo. bi de en çok güldüğüm olay şebek ablamın estella warren'la aşık atmaya çalışmasıydı :))) kıskanıyodu falan yani. bi de maymunlar neden yüzmekten korkuyo onu da çözemedim .
    Puan: 6
  • Bridget Jones'un Günlüğü - Bridget Jones's Diary

    ne desem ki

    film eğlenceli sayılabilir. hugh grant kabuğunu yırtıp her zamanki kem küm eden çekingen davranan allahın salağı rolünden sıyrılıp vurkaçoğlu kimliğine bürünmüş. pederler ve fahişeler patisi fikri çok hoş. bridgetın babasına da birkaç sözüm var. 1.kızını dövmeyen dizini döver 2.karının karnından sıpayı sırtından sopayı eksike etmicen yoksa böyle olursun.
    Puan: 6
  • Günahkar - Original Sin

    ne desem ki

    İzlemeyen okumasin

    karakterlerin seçimi iyi olmuş. bir kaç iyi sahne var. ama anlamadığım bir nokta var ki poker oynarken bir insan hile yaptığını ancak bu kadar çaktırabilir. ayrıca cezası çok ağır oldu valla. bi de evdeki kalfa rolündeki bill cosby'nin karısı da heralde bilge falan yani bi yorumlar yapıyo git not al. ayrıca banderas saf salak rolunde 35 yaşına gelmiş gördüğü ilk kıza aşık olma modundayken jolie'ye rastlayınca lombak'daki batu gibi ron ron ron yapıyo nevrini şaşırıyo . ne diyim valla ben olsam ben de öyle olurum. yani icq dan bi kızla buluşçam ve kız angelina jolie olcak.
    Puan: 5