zuxxi.com//sinema|geyiks

iRonnie

Yeke Yeke

ben hala, arkadaşlarla beraberken, doğal bi sessizlik anı gereğinden uzun sürmüşse, bi parmaamla burnumu kapatıp, 'pitsunkurun narun keyyo aaaaa!' diye baarırım... rahatlatır herkesi bu hareket.

Gizli Hedef

Bu oyunun yeni bi versiyonu, Risk olarak başka bir firma tarafından hem de daha pahalı olarak tekrar piyasaya sürüldü. Haritası daha gerçekçi ve piyonları da plastik asker ve toplardan oluşuyo. Ama Gizli Hedef'in verdiği zevk, nostaljik ağırlığı yüzünden fazla tabii ki. Biz eşşek kadar adam olduk hala oynuyoruz. Tek fark artık oynarken viski içiyoruz ve birisi tek askerle büyük bir orduyu defettiği zaman, kaybedeni, bir avucumuzu öbür yumruğumuza sürekli vurarak, yani seri şekilde türk usülü 'nassı kodum' hareketiyle alkışlayarak protesto ediyoruz!

Solo Test

1 'piyon' bırakan dahi değil, bilgindi. Ayrıca neden 3 piyon kalınca 'kurnaz' ve 4 piyon kalınca 'başarılı' olurduk anlamazdım... şu an görüyorum ki, yeterince başarılıysak, gerekli kurnazlığı yaparak köşeyi dönebilirsiniz mesajı verilmiş... o dönem 4 piyon kalınca, 1 ini de arada cebellezi eden çocuklar, şimdi internet cafe sahibi!

Şahin

Kara Şimşek'e rakip olarak TRT ekranlarına geldiydi. Motosiklet versiyonuydu. Üstelik bunun silahları da vardı. Kit'den daha fazla severdim. Başında da şööle bişi vardı: 'Bu gencin adı Jessie Mac. Görev sırasında yaralanan eski bir polis memuru. Şimdiyse güvenlik örgütünün en gizli işlerde görevlendirdiği, bir numaralı vurucu gücü. Saate 500 km.ye varan hızı ve müthiş silahlarla donatılmış motorsikletiyle, şehirde bela avcılığı yapmakta. Bu sırrı tek bir kişi biliyor: Federal ajan Norman Tuttle... O Şahin' dir!..' Hehehehe!

Çorap

Çoraplar bana benden soyguncu olmayacaını ööretti. Bi kere filmlerdeki adamlara özenip kafama annemin külotlu çorabını geçirdiydim. Peh be arkadaş o nedir ööle. Kusuyodum az daha!