zuxxi.com//sinema|geyiks

sewill

Susam Sokağı

Dağdan gelir bir kız dönee döneee, dağdan gelir bir kız döne döneee, dağdan gelir bir kiz döne döne, dağdan gelir bir kız döne döne... Böyle sonsuza dek sürer giderdi. Siz de arkadaşlarınızı sinir edene kadar söyleyebilirdiniz.

Kağıt Bebekler

Kahramanı liseye giden kendi halinde bir kızdı önce. Keşfedildikten sonra ilk çekime gittiği gün buna makyaj yapıyolardı. Makyaj boyunca suratını göstermiyorlardı, tam bittiği anna döner sandalyesini makyöz bir çeviriyor, waay... Kız sonra çok ünlü oluyodu, bir sürü entrikalar falan. Yıllarca bu kızın makyaj konusu bizim kızlar grubu arasında bir efsane haline geldi. Yaklaşık bir yıl önce kanallardan birinde gecenin bir yarısı bu dizi ile karşılaştık, aaa yoksa bu kağıt bebekler mi derken, yine o makyaj sahnesi, yine sandalye dönüyor ve... Hehe, mosmor göz kapakları, kıpkırmızı dudaklar, kabarık saçlar. Bazı şeylerin anı olarak kalması daha güzel galiba.

Flamingo Yolu

TRT zamanlarında oynayan bir diziydi. Şerif Taytıs vardı. Bi de sarışın bi kadın vardı, adını unuttum. Elbette jeneriğinde bir sürü flamingo uçarak geçerdi. O zamanların etrika dolu amerikan dizileri modasının son örneklerinden biriydi. Dallas, Şahin Tepesi gibi zengin amerikan ailelerinin çekişmelerini anlatırdı.