zuxxi.com//sinema|geyiks

Dark_Thorn

İstemiyorum Baba

Bi yerde civciv çıkacak kuş çıkacak diyordu, o sırada çizgi animasyonlar çıkıyodu civcivli kuşlu...

Sayarak Anlatanlar

Bazen bu tipler cümle sonunda 'bu biiir' dedikten sonra diğer cümleye 'ikincisi' diye başlar, o zaman bütün ahenk yok olur, sıradanlaşır.

Yürüyen Merdiven

Küçükken annemin beni yürüyen merdivenle korkutması hala aklımdadır. Çok yaramazlık yaparsam eğer yürüyen merdivende son basamağı kaçırır ve arasında sıkışıp ölürmüşüm. Nasıl fantaziler bunlar ama yemiştim ufaklık zamanlarımda.
  • 60 Saniye - Gone in Sixty Seconds

    o kadar da kötü diil abartmayın yaw!

    Bütün yazılanları okuyupta yazıyorum bu satırları.Kimi filmi göklere çıkarmış kimi de boka batırmış.Tamam belki çok güzel bir film değil ama asla gidilmemesi gereken bir film de değil. Angelina güzel ama Nico yakışmamış bu filme. Yaw bide herkes Mustang diyoda en baştaki Porsche yi unutuyo, Mercedesleride. Kovalamaca sahneleri de çok az.
    Puan: 7
  • Görünmeyen Tehlike - Hollow Man

    EHEHEHE

    Yaw ne kadar kastılar yaw.Yok su dök çarşaf at üstüne.En baştan bi kova zamkı dökcektin adamın üstüne bakalım ne bok yicek...
    Puan: 5
  • Düşlerin Efendisi - Quills

    Haz duyuyorum

    Çok güzel bir filmdi. Özellikle din konusunda rahibi dumurdan dumura sokması müthişti. Filmin sonundan anlıyoruzki "İnsanoğlu nankör"
    Puan: 10
  • Kırmızı Gezegen - Red Planet

    Bilimkurgu olarak iyi

    Film bilimkurgu olarak iyi baya ama senaryo çok klişe merak duygusunu çabuk bitiriyor. Fantaziye kaydığı doğru ama gusel vakit geçirirsiniz
    Puan: 9