zuxxi.com//sinema|geyiks

masala

Gece Cimnastiği

ilk özel televizyon star'ın hediyesiydi yasemin. gece jimnastiği miydi neydi programın adı hatırlayamadım, tabii saat 12'den sonra kimsenin kalkıp jimnastik yapmayacağı gibi, o figürlerle birşeyin yapılacağı da yoktu zaten. yayınlanan tek erotik eğlence (spor da diyenler var) olduğu için abazaların favorisi olmuştu. bir de muziği vardı dıt dıt dıııt dııııt, yani öyle birşeydi işte. tek hatırladığım kameranın yasemin'in (yasemin diyorum ama tanışıklığım yok, eğer kızıyorsa mail atsın.) hassas bölgelerinde gezinip durduğuydu. bla bla bla...

Yeşil Işık

Mintax'ın ilk jel bulaşık kremiydi. Limonlu prilin esamesi okunmuyordu o yıllarda. Hatta Metin Akpınar Erbakan için uyarlamıştı: "Yakalayın yeşil ışığı, siz de olun hak aşığı"
  • Aile Babası - The Family Man

    bir dakika

    sevgiye aç zengin insan değil tema, herşeye sahip olduğunu düşünen bir adama aslında herşeye sahip olmadığının gösterilmesidir. Yani adam halinden hiç şikayetçi değil ki. O zenci arkadaş adamın fikriyatını bozmaktan başka birşey yapmadı. Ne yani bırak ferrariyi çocuk bezi değiştir.
    Puan: 5
  • Dansöz - Dansöz

    yorum yapmaya gerek yok

    seyredenler zaten biliyor olayı verdiğim puan o yuzden
    Puan: 1