zuxxi.com//sinema|geyiks

ferrero

Sabah Ereksiyonu

O sabah ereksiyonunu yaşayan adama çişi bitmesine yakın gelen titreme yok mu? Yüzde yüz içten gelen, samimi bir titreme. Titrerken bir de 'buuu u u' diye ses çıkarırsanız keyfin doruklarına ulaşırsınız. Etrafımı batırmışım titrerken, olsun temizlerim.

A Takımı

Çekilen 435 bölümün hepsinde de kaynak yapılır mı? Mr. T'nin hep somurtmasının sebebi dizinin sonunda kamyonun orasını burasını saatlerce kaynaklayacak olmasıydı. O sıcak havada biri purosunu tüttürürken, biri iki kolunun altına aldığı hatunları yukarıdan süzerken, sen garibim kaynak yap. Kaynak yap, hem de kamyona, hem de boynundaki 12 kilo sahte altın zincirle. O altın işini de hiç anlamadım. Mr. T'yi bayıltırlar, depoya atarlar, Mr. T gözünü açar ve altınlar yine boynunda. Kötü adamın yanında çalışan hiç bir gariban gelip de almamış bir tane boncuk bile. Oha yani.

He-Man

General önemli bir şahıs değildi bence, oyuncağı hiç satmıyordu zaten. Ama kızı Tila inanılmaz güzeldi. Edım'ı ezer, Heman'e tapardı. "Edim sen uyurken Heman geldi bizi kurtardı" derdi, Edim da kızgın, "Söyle artık!" diye bağıran seyirciye dönüp küçük bir gülücük atardı. Tehlike varken hava kırmızı olurdu, olay çözülünce hava yavaş yavaş maviye döner, çiçekler açardı. Bir de Heman koşuşu diye birşey vardı, kolları iki yanda kasıp, durup sağa sola bakıp, hangi yöne gideceğine karar verip o yöne yönelmek. Vay be Heman, o yumruğu atardın dağı taşı kırardın, hayvan gibi ağırlıkları o kadar uzağa atardın ki herkes şaşkına dönerdi. Hayvan dedim de, bir de Hayvan Adam'a kilitlenirdim ben. Kötü Lin, Zıpzıp, Demirçene... Ne günlerdi. Heman'in öğütlerine hep uydum ve mutluluğu yakaladım. Mutluluğu yakalayamayanlar, çizgi film kahramanından öğüt alamayacak kadar kibirli olanlardır.

Samurayın İntikamı

Sikinovski yolda karanlıkta yürür, her taraftan 15-20 kılıçlı ninja damlardan, ağaçlardan, kağıt pencerelerden, çalıların arasından, hatta bir keresinde Sikinovski'nin bastığı çimin altından çıkar, çevresini düzgün bir yuvarlak halinde sarar, kılıç tutan sağ ellerini alınlarına dayayıp Sikinovski'nin kendilerini nasıl döveceğini artistik bir duruş eşliğinde düşünürlerdi. Ulan bir tanesi sırtından vuramazdı öbürleri oyalarken. Bırak yanına yaklaşmayı hepsi birden ellerindeki kılıçları kafasına atsa ölür giderdi kesin Sikinovski. Yine de tuttuğum ender kahramanlardan biriydi kendisi. Gülü seven dikenine katlanır.

Apartman

Kapıcıların isimlerinin sonuna 'Efendi' sözü eklenir. Sadece eklenmekle kalınmaz, ayrıca isimlerine bu kelime ulanır ve bir daha kopmamacasına bağlanır.