zuxxi.com//sinema|geyiks

bloodbath

  • Vatansever - The Patriot

    mel gibson da olmasa

    gayet durust olarak soylemekte fayda var mel abim olmasaydi bu filme olsem gitmezdim. otur evinde karamurat seyret. valla hem daha ucuza cikarsin hem sinema koltugunda sikintidan bi o tarafa bi bu tarafa kurdesen dokmessin.. bu sicakta aklin varsa git bogaza karsi bi iki sise birseyler ic kendin icin ii bir is yap..birak patriotu matriotu..
    Puan: 3
  • Komşum Bir Katil - The Whole Nine Yards

    hos ne desem bos

    bu filmi ucakta seyrettim valla 11.30 saatlik yolculuk ta iki saattimi gulerek ve eglenerek gecirmemi sagladi. herkese tavsiye ederim..
    Puan: 8
  • Ölümüne Kadar - Play It to the Bone

    gitsemde bir gitmesemde bir

    olesine bi film iste.. ceken arkadas bakmis ortalik kan golune donmus filmde, biraz uzatalim arasina bi kadin koyalim film renklensin demis. bir tane amerikali koymus yetmemis araya fantezi olsun diye bi tane de japon koymus olay bitmis.ya iste bole..
    Puan: 6
  • 60 Saniye - Gone in Sixty Seconds

    klasik amerikan erkegi mantalitesi

    arablar gosteris ve baldir bacak iste kisitli amerikan erkeginin daracik hayat gorusu. bu filmde bunlarin hepsini birarada gormek mumkun. allah inandirsin sinemada, herif spin atinca, alkislayan salaklar bile oldu.. canim Turkiyemde bolesey olmaz tahminimce ama bence KOTUUUUUUU bir film...verdiginiz paraya yazik. gidin o parayla kendinize bir iilik yapin.
    Puan: 3
  • Vur Emri - Rules of Engagement

    amerikanin ozuru

    valla oynayanlari sevdigim icin gittigim bir filmdi. ama gercekten amerikan hukumetinin su ana kadar isledigi savas suclari icin bahane uretmeye calismasindan baska sey gormedim filmde. hem suclu hem guclu muhabbeti yani. biraz geyik bi film gidilsede olur gidilmesede..
    Puan: 5